Cardano

Cardano lijkt klaar voor een grote prijsstijging

De Cardano prijs is in de afgelopen dagen flink gestegen. Dit komt door een enorme stijging van de koopdruk. Verschillende analisten verwachten dan ook dat de ADA prijs spoedig tot $1,45 zal gaan stijgen.


ADA prijs schommelt

De Cardano prijs is dus bezig aan een flinke opmars en de stijging van de koopdruk lijkt te betekenen dat de bullish trend zich een langere tijd voort zal kunnen zetten. ADA moet daarvoor wel eerst één cruciale hindernis nemen om dit te bevestigen.

De Cardano prijs steeg met ongeveer 26% tussen 10 januari en 13 januari en schommelde daarmee rond de $1,35. Kort daarna daalde ADA 10% en keerde de trend om. Hierdoor daalde de prijs op 14 januari weer tot $1,23. Sindsdien is de positiviteit rondom Cardano echter weer helemaal terug. 1 ADA token is op het moment van schrijven namelijk al weer $1,39 waard. Vooral de doorbraak van de $1,38 van zojuist een een goed teken.

In een zeer bullish geval zal ADA de wekelijkse weerstandsbarrière, die zich uitstrekt van $1,46 tot $1,52 ligt, doorbreken.

ADA 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Wil jij Cardano verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.

Aan de andere kant, als de Cardano prijs weer terugzakt tot onder de barrière van de $1,35 zou dat een negatief teken kunnen zijn voor investeerders. Deze afwijzing zou kunnen leiden tot een neerwaartse trend. Dit zou betekenen dat ADA terugzakt naar het wekelijkse ondersteuningsniveau van $1,20. Hier kunnen kopers samenwerken voor een comeback. Echter voor nu zien de Cardano grafieken er zeer positief uit.