Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano presteert beter dan Ethereum op basis van on-chain-activiteit

Cardano presteert beter dan Litecoin en Ethereum in termen van on-chain-activiteit naarmate de ADA blockchain groeit.


Cardano blockchain groeit

Volgens recente gegevens van Messari staat Cardano momenteel op de tweede plaats als het gaat om transactieactiviteit. Daarmee overtreft het Litecoin en Ethereum. Bitcoin staat op de eerste plaats. Cardano behaalde vandaag een 24-uurs volume van $12,71 miljard. Ethereum en Litecoin behaalde een volume van slechts $6,20 miljard en $2,84 miljard.


Wil jij Cardano verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De Cardano blockchain blijft groeien

Naast de groeiende on-chain activiteit is ook het aantal ADA adressen explosief gegroeid de afgelopen tijd. De Cardano Blockchain blijft dus gigantisch groeien en dat is een positief teken.

Cardano blijft een van de meest actief ontwikkelde netwerken in de blockchain-industrie. Cardano staat nog steeds in de top drie qua bijdragen, volgens de Activity Contributors Count.

Steeds meer ontwikkelaars maken gebruik van de Cardano blockchain en produceren nieuwe use-cases met de beschikbaarheid van smart contracts. Het gedecentraliseerde exchange platform SundaeSwap is de grootste tot nu toe, met minstens 98% van de totale waarde vergrendeld.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten