Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano speculeert over nieuwe partnerschappen

Cardano heeft afgelopen week met succes de Alonzo hard fork geïmplementeerd. Hierdoor is het nu mogelijk om smart contracts te draaien op het Cardano netwerk. Nu de hard fork succesvol is afgerond speculeert Cardano over nieuwe partnerschappen.


Er komt groot nieuws aan

Veel Cardano critici riepen maanden lang dat er nooit een smart contract functionaliteit op het netwerk zou komen, maar het team heeft deze mensen hun mond gesnoerd. Nu de belangrijke mijlpaal behaald is, richten investeerders hun aandacht op de toekomst van het Cardano ecosysteem.

Sidney Vollmer, manager van de Cardano Foundation, wees er in een tweet op dat er veel spannende samenwerkingen aan zitten te komen. Hij zei echter niet wat en vertelde dat dit alles pas onthult zal worden op de aanstaande Cardano Summit. Wel vertelde hij dat het de mensen zal gaan verbazen.

“Ik wil niet opscheppen of zo, maar… sommige van de partnerschappen die we op de #CardanoSummit aankondigen, zullen mensen versteld doen staan. Ik ben echt dankbaar voor de kansen die we bij @CardanoStiftung hebben om de wereld ten goede te veranderen en samen plezier te hebben. Opgelet allemaal.

Het goede nieuws is dat de Cardano Summit binnenkort zal plaatsvinden. Dit betekent dat we niet al te lang hoeven te wachten op details over wie deze partners zijn en op welke manier ze het Cardano ecosysteem gaan gebruiken.

De summit vind plaats op 25-26 september, en zal een mix zijn van zowel live als virtuele evenementen. Voor nu is nog nergens uit af te leiden op welke samenwerkingen Cardano doelt. Ook uit de schema’s van de summit is niks op te maken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten