Cardano Nieuws

Cardano-team had ontmoeting met regering Zanzibar

Het Cardano team heeft een ontmoeting gehad met hooggeplaatste functionarissen van Zanzibar.


De ontmoeting in Zanzibar

World Mobile Team, een netwerk dat zich richt op het overbruggen van blockchain- en telecommunicatieoplossingen, deelde een korte video van de ontmoeting met het Cardano team (IOHK) op Zanzibar.

Begin oktober 2021 bezochten de twee teams het eiland om het proces van digitale transformatie te bekijken en om strategieën te bespreken om de sociale ontwikkeling van de burgers van Tanzania te verbeteren.

Cardano oprichter Charles Hoskinson bezocht zelf de installatie van het telecomstation en de zonnebatterijmodule. Hij sprak ook met een aantal lokale ministers van Zanzibar. Het lijkt er op dat Zanzibar samen wil gaan werken met Cardano om de inwoners van het een betere toekomst te geven en ze mee te laten doen aan de digitale transitie.


Cardano wordt steeds groter in Afrika

Cardano ziet een grote potentie in Afrika. Hoskinson vertelde onlangs zelfs dat samenwerkingen met overheden de hele manier van leven voor de lokale bevolking kan gaan veranderen.

Zoals eerder gemeld door Newsbit is de oprichter van Cardano net terug van zijn reis door Afrika. Hij had ontmoetingen met verschillende presidenten en introduceerde de zogenaamde Web3-economie bij hen.

Afrika is een van de meest cruciale interessegebieden voor Cardano (ADA). Haar oplossingen kunnen helpen bij het creëren van goedkope en transparante betalingsinfrastructuur voor samenlevingen zonder banken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten