Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano transactievolume stijgt aanzienlijk

Uit nieuwe gegevens afkomstig van Messari zou Cardano (ADA) in de afgelopen 24 uur zes (6) keer meer Ethereum-transactievolumes gezien. Dit komt neer op een huidige waarde van circa $42 miljard.


Cardano presteert beter dan Bitcoin of Ethereum

Tevens blijkt dat Cardano over het algemeen bovenaan staat in de on-chain-activiteitenlijst. Hiermee presteerde de altcoin beter dan de grotere cryptocurrencies Bitcoin en Ethereum, die respectievelijk circa $13,83 miljard en $5,94 miljard hebben genoteerd aan transactievolume in de afgelopen 24 uur. Het verschil blijkt ook van aanzienlijke omvang te zijn.

Hiernaast zou er ook een stijging zijn van grote transacties (van ten minste $100.000 aan waarde) in de afgelopen 24 uur. Naar verluidt is dit aantal van grote transacties met bijna 83% gestegen, naar circa 6.700. Deze stijgingen in het volume van grote transacties lijken te duiden op toegenomen activiteit onder institutionele kopers en verkopers.


Wil jij Cardano verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Financiering AdaSwap

In ander, maar vergelijkbaar nieuws heeft de gedecentraliseerde op Cardano-gebaseerde exchange genaamd ‘AdaSwap’ naar verluidt $2,6 miljoen aan financiering verkregen van investeerders als Pluto Digital, GBV Capital, iAngels, Finova Capital en Banter Capital.

De Israëlische actrice Gal Gadot, die in 2018 een internationale superster werd met ‘Wonder Woman’, is een van de investeerders die hun geld in het project hebben gestoken.

Het voormalige model zegt dat deelname aan de financieringsronde van AdaSwap ‘een opwindende investeringsmogelijkheid’ voor haar was. Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano heeft Gadot, een voormalige Israëlische soldaat, naar verluidt inmiddels al verwelkomd in de ‘Cardano-familie’.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten