Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano wordt toegevoegd aan de Grayscale Digital Large Cap Fund

Grayscale heeft 2 dagen geleden Cardano toegevoegd aan zijn ‘Digital Large Cap Fund‘. De vermogensbeheerder kondigde zijn driemaandelijkse herbalancering aan. Hierdoor is Cardano nu het op twee na grootste fonds.


Cardano is de op twee na grootste crypto in Grayscale’s Digital Large Cap Fund

Grayscale heeft een klein deel van zijn andere crypto’s verkocht om meer ADA te kopen. Eerder deed het bedrijf dat ook al om zijn Chainlink fonds te vergroten. Volgens sommigen heeft de aankoop van Grayscale ervoor gezorgd dat de Cardano koers de afgelopen dagen een mooie stijging heeft laten zien.

Cardano is de laatste tijd sowieso al vaak positief in het nieuws. Mede doordat er een belangrijke upgrade van het netwerk aan zit te komen.

Grayscale zal de komende tijd crypto’s blijven toevoegen en zijn portfolio blijven herbalanceren, zo vertelt Edward McGee. “Grayscale zal zich blijven focussen om de beste cryptovalulta’s aan zijn miljardenportfolio toe te voegen.”

Hij verklaarde verder dat ze willen dat al hun klanten toegang hebben tot de beste digitale valuta’s via een gereguleerde weg. Dit maakt het makkelijk voor grote institutionele beleggers om crypto’s te kopen. ADA maakt nu 4,26% uit van het crypto fonds.

Ook de oprichter van Cardano, genaamd Charles Hoskinson, was blij met het nieuws. Hij retweette het nieuws dan ook meteen. Het laat namelijk zien dat ADA een geloofwaardige activa is waar institutionele beleggers interesse in hebben.

Nu ADA naast Bitcoin en Ethereum een plekje krijgt in de large cap fund zal de vraag naar Cardano alleen maar blijven groeien. Dit kan ervoor zorgen dat de koers in de komende tijd zal stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten