Cardano Nieuws

Cardano’s Vasil Hard Fork wordt nu ondersteund door Binance US

Binance.US, de dochteronderneming van de grootste crypto beurs ter wereld, Binance, heeft ondersteuning toegevoegd voor de Vasil hard fork van Cardano. Gaat de grootste Amerikaanse beurs Coinbase dit binnenkort ook doen?

Gaan andere beurzen Binance volgen?

Binance.US, de Amerikaanse dochteronderneming van cryptocurrency-gigant Binance, is het nieuwste cryptocurrency-handelsplatform geworden dat ondersteuning biedt voor Cardano’s Vasil-hardfork. De beurs schort stortingen en opnames van het ADA-token op donderdag tijdelijk op.

Volgens de meest recente update van Cardano-‘builder’ Input Output zijn beurzen die 73% van de liquiditeit van ADA vertegenwoordigen vanaf 20 september klaar voor de upgrade.

Coinbase, de grootste Amerikaanse crypto-exchange, heeft de Cardano-upgrade nog niet geïmplementeerd, maar is dit wel aan het doen. ZB.com is de enige grote exchange die nog niet is begonnen met het integratieproces.

De veel gehypte upgrade zal naar verwachting plaatsvinden op 22 september, wat aanzienlijke verbeteringen aan de Cardano-blockchain zal brengen.

Cardano nieuws

Charles Hoskinson legt uit waarom de prijs van Cardano blijft dalen Charles Hoskinson legt uit waarom de prijs van Cardano blijft dalen
Charles Hoskinson: “Cardano gaat de wereld veranderen” Charles Hoskinson: “Cardano gaat de wereld veranderen”
De Cardano Vasil Hard Fork is eindelijk live De Cardano Vasil Hard Fork is eindelijk live
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten