Cardano, ADA
Cardano

Cardano’s Vasil Hard Fork wordt nu ondersteund door Binance US

Binance.US, de dochteronderneming van de grootste crypto beurs ter wereld, Binance, heeft ondersteuning toegevoegd voor de Vasil hard fork van Cardano. Gaat de grootste Amerikaanse beurs Coinbase dit binnenkort ook doen?

Gaan andere beurzen Binance volgen?

Binance.US, de Amerikaanse dochteronderneming van cryptocurrency-gigant Binance, is het nieuwste cryptocurrency-handelsplatform geworden dat ondersteuning biedt voor Cardano’s Vasil-hardfork. De beurs schort stortingen en opnames van het ADA-token op donderdag tijdelijk op.

Volgens de meest recente update van Cardano-‘builder’ Input Output zijn beurzen die 73% van de liquiditeit van ADA vertegenwoordigen vanaf 20 september klaar voor de upgrade.

Coinbase, de grootste Amerikaanse crypto-exchange, heeft de Cardano-upgrade nog niet geïmplementeerd, maar is dit wel aan het doen. ZB.com is de enige grote exchange die nog niet is begonnen met het integratieproces.

De veel gehypte upgrade zal naar verwachting plaatsvinden op 22 september, wat aanzienlijke verbeteringen aan de Cardano-blockchain zal brengen.

Cardano nieuws

Cardano-netwerk beleeft recordactiviteit: Is een ADA koers van $1 binnen bereik?
Crypto-expert voorspelt: Cardano koers mogelijk naar 12,6 dollar
De grote rivalen van Ethereum: Solana en Cardano onder de loep
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?