wood
Ethereum

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden

Miljonair worden met Ethereum (ETH)? Volgens Cathie Wood, de CEO van Ark Invest, is het mogelijk met slechts 6 ETH-munten. De bekende vermogensbeheerder is zeer positief over de hele cryptomarkt, maar specifiek over Ethereum en Bitcoin (BTC).

Ze verwacht dat het grootste altcoin-netwerk in de komende 8 jaar een grootschalige adoptie zal ondergaan, waardoor miljarden gebruikers kennis kunnen maken met het blockchain-project.

Kapitaaluitstroom uit Bitcoin ETFs draagt bij aan prijsdaling van Ethereum

De afgelopen weken is de koers van Ethereum (ETH) aanzienlijk gedaald. Sinds 12 maart is de prijs van deze altcoin gezakt van $4.066 naar $3.130.

Een mogelijke reden voor deze prijsdaling is de grote uitstroom van kapitaal uit de Bitcoin Spot Exchange Traded Funds (ETFs), die de rest van de cryptomarkt ook mee omlaag hebben getrokken, volgens gegevens van Farside.

Een Ethereum koers van $165.000?

De recente daling van de Ethereum-prijs maakt Cathie Wood niet minder optimistisch. Ze verwacht dat de huidige waarde van ongeveer $3.100 in 2032 kan stijgen tot ruim $165.000, een toename van meer dan 50 keer. Dit zou betekenen dat een investering van $18.600 vandaag over 8 jaar een miljoen waard zou kunnen zijn.

Dit is een opmerkelijke voorspelling, aangezien de totale cryptomarkt momenteel ongeveer $2,5 biljoen waard is. Als Ethereum $165.000 zou bereiken, zou dat een marktkapitalisatie van $20 biljoen betekenen.

Een belangrijke reden voor de verwachte enorme groei van Ethereum is grootschalige adoptie. Cathie Wood, CEO van Ark Invest, denkt dat Ethereum steeds meer in het dagelijkse leven zal worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het opslaan van gevoelige gegevens op de blockchain of de verkoop van woningen via het ETH-netwerk.

Daarnaast voorspelt Wood dat er een Ethereum Spot ETF op de Amerikaanse markt zal komen, wat naar verwachting miljarden dollars aan kapitaal zal aantrekken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

P2P.org introduceert Restaking API voor optimale Ethereum-staking beloningen
Bitcoin en Ethereum maken debuut op Londense beurs
Ethereum oogt bullish, terwijl er over Bitcoin twijfel heerst
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017