Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

CEO van AMC: “BitPay zal Shiba Inu binnenkort ondersteunen”

De CEO van de bioscoopketen AMC, genaamd Adam Aron, heeft zojuist aangekondigd dat de online betalingsgigant BitPay heeft besloten Shiba Inu betalingen te ondersteunen.


Eindelijk weer goed nieuws voor Shiba Inu

De CEO van de bioscoopketen had gevraagd aan BitPay om SHIB te ondersteunen. Dit zodat AMC SHIB-betalingen kan gaan accepteren voor bioscoopkaartjes. Hiermee is AMC nu de eerste BitPay-klant die Shiba Inu tokens accepteerd.

Adam Aron maakte dit goede nieuws vandaag op Twitter bekend en daar was de community erg blij mee. Shiba investeerders zeiden dat ze blij zijn dat de CEO van de bioscoopketen zijn beloftes altijd nakomt.

Shiba fans zijn ervan overtuigd dat, wanneer BitPay ondersteuning biedt aan de SHIB-token, het veel nieuwe bedrijven en klanten zal aantrekken. Het zou de Shiba Inu adoptie exponentieel kunnen laten toenemen.

Ook de oprichter van de Gemini exchange, genaamd Tyler Winklevoss, is blijk met de aankondiging van Adam Aron. De CEO van Gemini is buitengewoon positief over hoe de meme-munt de cryptowereld verovert.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten