Altcoin Nieuws

CEO van Binance doet voorstel om burn belasting toe te passen op alle Terra Classic spottransacties

In eerste instantie blijft Binance redelijk terughoudend met de implementatie van de LUNC 1.2% burn belasting op alle transacties. De CEO van de exchange, Changpeng Zhao (CZ), komt nu echter met een nieuwe functie waarmee gebruikers ervoor kunnen kiezen om zich aan te melden voor de 1,2% handelsvergoeding.

Burn belasting nog lang niet overal doorgevoerd

Binance heeft eerder al bekend gemaakt dat ze de 1.2% burn belasting in principe willen ondersteunen. Desalniettemin hebben ze er nog niet voor gekozen om deze verandering daadwerkelijk door te voeren. Binance is trouwens niet de enige exchange die hier enige moeite mee lijkt te hebben. Meerdere grote exchanges hebben deze verandering nog niet doorgevoerd.

Binnen de Terra-community is deze terughoudendheid niet altijd even goed ontvangen. De meeste voorstanders van de nieuwe burn belasting dringen aan op de volledige uitvoering van het voorstel bij de crypto-exchanges.

Zelf kiezen voor burn belasting

CZ kwam echter met een nieuwe suggestie. Hij zei via Twitter namelijk het volgende:

“Een optie is om een nieuwe functie te implementeren waarmee gebruikers zelf kunnen kiezen voor een handelsvergoeding van 1,2% voor de burn belasting. En kijk hoeveel van de stemmende community dat als eerste doet. Stem met uw vergoedingen.”

Binance is momenteel terughoudend gebleven omdat ze vrezen dat ze klanten zullen verliezen door een extra vergoeding van 1.2% toe te passen op alle transacties. Een opmerking van een LUNA-liefhebber noemde de suggestie een geweldige middenweg.

De optie staat in principe iedereen toe om 1.2% burn belasting te betalen. Iedereen die hier echter niet toe bereid is kan deze functie echter simpelweg negeren. Het is nog niet bekend of de nieuwe functie daadwerkelijk geïmplementeerd wordt, maar het zou een goede middenweg kunnen zijn.

Altcoin nieuws

Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Ethereum Classic verliest in twee weken tijd 30 procent, is er meer pijn in aantocht? Ethereum Classic verliest in twee weken tijd 30 procent, is er meer pijn in aantocht?
Terraform labs gaat de locatie van Do Kwon niet bekend maken Terraform labs gaat de locatie van Do Kwon niet bekend maken
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten