Chainlink linkpb
Chainlink

Chainlink kan 38% stijgen als het deze weerstand breekt

Als we de populaire analist Ali Martinez mogen geloven, dan kan Chainlink binnenkort weleens met 38 procent stijgen. Daarvoor moet de munt wel door een belangrijke weerstand breken op het niveau van 26,87 dollar.

“Chainlink staat voor een stevige weerstand tussen de 19,40 en 20,03 dollar. Meer dan 5.330 adressen hebben op die niveaus voor meer dan 8,59 miljoen Chainlink tokens gekocht.

Maar als Chainlink door die ‘supply-muur’ kan breken, dan ligt het volgende kritieke punt van weerstand op het niveau van 26,87 dollar. Dat zou een stijging van 38 procent opleveren voor de Chainlink koers”, aldus Martinez.

De bovenstaande grafiek van Martinez toont op welke koersen er veel tokens gekocht en verkocht zijn. Op basis daarvan is het mogelijk om weerstanden aan te wijzen in de grafiek.

De pseudonieme analist Rekt Capital gelooft dat Chainlink in een opwaartse trend zit, maar dat een dip mogelijk is om de steunpunten in de grafiek te hertesten.

De uitbraak is bevestigd

Rekt Capital spreekt in zijn verhaal zelfs de woorden: “de uitbraak is bevestigd.”

Iedere dip zou volgens de analist nu slechts een hertest van de range vertegenwoordigen, voordat de trend vervolgens weer doorzet.

Zijn collega-analist Inmortal voorspelt dat de Chainlink koers met meer dan 443 procent gaat stijgen vanaf zijn huidige waarde tijdens deze cyclus.

“Na complexe wiskundige berekeningen en jaren van onderzoek ben ik tot deze conclusies gekomen:

  1. Chainlink is zwaar ondergewaardeerd
  2. Op enige moment in deze cyclus gaat de Chainlink koers naar 100 dollar”, aldus Inmortal.

Gezien zijn grafiek lijkt Inmortal erop te rekenen dat Chainlink binnenkort weer een sprong omhoog maakt, om vervolgens te consolideren om dan tijdens een volgende “leg” aan een uitbraak te beginnen.

Chainlink handelt op dit moment op een koers van 19,09 dollar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Enorme dump in aantocht? $3 miljard aan altcoins komen vrij
Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC