Chainlink
Chainlink

Chainlink koers stijgt fors na goedkeuring van Ethereum Spot ETF

De Chainlink koers is flink in waarde gestegen na het nieuws over de goedkeuring van alle Ethereum spot ETF’s. In de afgelopen 24 uur is de LINK koers met 6 procent gestegen, waardoor het een van de best presterende cryptomunten van vandaag is.

LINK wachtte al een tijdje op een grotere uitbraak, maar de Bitcoin-rally trok alle aandacht. Pas na de gesprekken over Ethereum ETF-producten kwamen altcoins weer in de schijnwerpers.

Na de goedkeuring van de Ethereum ETF ontstonden direct geruchten onder cryptogebruikers dat Solana of Chainlink de volgende cryptomunten zouden kunnen zijn die een ETF in Amerika krijgen. Dit zou geweldig nieuws zijn voor deze munten en kan een grote koersstijging veroorzaken.

Het feit dat de oprichter van Chainlink direct de onderstaande tweet plaatste na de goedkeuring van de Ethereum ETF, draagt bij aan deze geruchten.

De potentie voor een grote koersstijging van Chainlink is aanzienlijk. De munt staat nog ver verwijderd van zijn all-time high van $52,70 en zo’n ETF zou de koers mogelijk ver boven dit hoogtepunt kunnen duwen.

Chainlink heeft recentelijk verschillende strategische samenwerkingen en technische verbeteringen aangekondigd die de waardepropositie van de munt verder versterken.

Zo werkt Chainlink samen met toonaangevende DeFi-projecten om zijn orakeltechnologie te integreren, wat zorgt voor veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling op de blockchain. Met deze voortdurende innovaties en de mogelijkheid van een toekomstige ETF-goedkeuring, ziet de toekomst voor Chainlink er veelbelovend uit.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Crypto analist voorspelt koersstijging van 50 procent voor deze memecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen