Prijsanalyse

Newsbit 22-04-2021 09:14 leestijd 1 - 3 min

Chainlink (LINK) prijsanalyse 22 april 2021

Hoe staat de Chainlink koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de LINK grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Een week geleden heeft Chainlink zijn oude All Time High verbroken en een nieuwe gezet op $44.33. Daarna is de koers naar onder gezakt en zijn oude ATH mooi terug getest. We zien dat de rsi weer omhoog wil en de ema buigt af naar beneden. Het ziet er allemaal veel belovend uit voor LINK. Laten we snel verder inzoomen om te kijken of het er op de lagere timeframes ook zo positief uitziet.

LINK daggrafiek – Bron: Tradingview

Op de 4-uurs grafiek zien we vooralsnog lower highs op de grafiek verschijnen, maar tevens kunnen we higher lows spotten. Deze lows worden prima opgevangen door de ema200 en de zone rond de vorige ATH. We zien zowel op de candles als de rsi een trendlijn. Op de rsi is deze al bullish gekruist. De kans is groot dat dat dit bij de candles ook gaat gebeuren de komende uren.

De ema’s staan bullish en bieden gedegen support. De rsi heeft de trendlijn gebroken en beweegt al even zijwaarts. Momenteel ligt de rsi vlak onder de ema en het 50 niveau.

LINK 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Op de 1-uur grafiek is een falling wedge patroon gevormd. Dit is een bullish patroon en gezien de overige signalen op de hogere timeframes zit onze analist te kijken of hij een positie in kan gaan nemen rond de twee oranje lijnen.

Op dit timeframe staan de ema’s bearish en ondervindt de Chainlink koers weerstand van de ema200. De rsi duikt op dit moment ook weer even onder de ema nadat die is afgewezen vanaf het 50 niveau.

LINK 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

Overall is onze analist bullish gestemd voor Chainlink. Echter denkt hij wel dat de koers eerst nog wel een stukje kan zakken voordat hij weer richting zijn All Time High zal bewegen. Een mooi inkoop moment zou volgens onze analist bijvoorbeeld het $34.70 of het $35.30 niveau kunnen zijn. Hier ligt de supportzone behouden moet blijven.

Op 39 dollar zal de koers wat weerstand kunnen ondervinden maar vanaf daar is het alleen nog de ATH verbreken en gaan!