Binance Logo
Exchange

Changpeng Zhao: het is nu een goede tijd is om te personeelsbestand uit te breiden

De mede-oprichter en CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), is van mening dat de crypto-winter een goed moment is om meer te investeren in talent en in acquisities.

Zeer gezonde kas

Volgens CZ is Binance in een hogere versnelling gekomen als het komt op fusies en overnames. Hierover zei hij het volgende:

“Wij hebben een zeer gezonde kas. Hierom breiden we breiden de aanwervingen uit.”

Hiermee verschilt Binance van enkele andere grote crypto-exchanges zoals Coinbase en Gemini. Zij zijn zeker niet immuun geweest tegen de aanhoudende dalende crypto-markt. Zij hebben dan ook hun personeelsbestand moeten inkorten.

Op zijn beurt heeft Binance echter grote uitgaven bij promotionele uitgaven, zoals Super Bowl-advertenties vermeden. Zij zijn ook geen sponsor bij sporten, zoals Crypto.com of FTX bijvoorbeeld wel zijn. Coinbase is op zijn beurt ook de Super Bowl-wagen ingestapt en waren tevens een prominente sponsos in NBA-games.

Meer investeren in andere bedrijven

Ook is Binance van plan om zijn investeringen in andere bedrijven verder op te bouwen. Onlangs heeft het crypto-bedrijf nog $200 miljoen in Forbes geïnvesteerd, wat volgens hem een ​​strategische zet is om de acceptatie van blockchain-technologie in meer sectoren te stimuleren.

Tot slot heeft CZ gesuggereerd dat Binance in de toekomst veel meer gebruikerseduciatie en informatie zal bieden. Hij zei het volgende:

“In het verleden bood Binance waarschijnlijk niet genoeg risicowaarschuwingen en risicobeheer. Dit zullen we in de toekomst anders aanpakken.”

Exchange nieuws

Uitleveringspapieren voor Binance-directeur afgerond door Nigeriaans Interpol
Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao, veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf
Voormalig Binance-topman voor de rechter: Risico op gevangenisstraf
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?