Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Charles Hoskinson schetst de toekomst van Cardano

CardDe Cardano Summit heeft afgelopen weekend plaatsgevonden. Op deze online conferentie schetste Charles Hoskinson de toekomst van de altcoin en kondigde hij een samenwerking aan met een groot Amerikaans telecombedrijf.


Veel nieuwe plannen voor Cardano

Hoskinson vertelde dat Input Output (IOHK), het softwarebedrijf dat Cardano heeft gemaakt, op Apple lijkt. Volgens hem zal Cardano net zo hard gaan groeien en de wereld veranderen.

Zo komt er een gedecentraliseerde App-store voor Cardano-apps. Echter, in tegenstelling tot de App Store van Apple hoeven we niemand om toestemming te vragen om onze apps te uploaden. Een mobiele wallet is ook in de maak en Chainlink zal integreren met Cardano.

Ook vertelde de CEO van Cardano dat hij blij is met alle steun die hij heeft gekregen van de community. Ook toen het even tegen zat.

“Jullie hebben me weer in mensen laten geloven”, zegt Hoskinson. “Jullie hebben me laten geloven dat er geen problemen zijn die we niet kunnen oplossen en geen bergen die we niet kunnen beklimmen.”  


Cardano gaat samenwerken met Dish

In de speech maakte Hoskinson ook bekend dat Cardano samen gaat werken met een groot Amerikaans telekom bedrijf genaamd Dish. Dish is een Amerikaans Fortune 200-bedrijf dat de infrastructuur voor satelliet-tv beheert. Het is de ‘rebel van de telco-ruimte’, zegt Hoskinson. IOHK gaat samen met Dish producten ontwikkelen.

Het is onduidelijk welke producten ze gaan produceren, maar “proof of bandwidth” en gedecentraliseerde identiteits- en loyaliteitsprogramma’s worden besproken. “Blockchains zijn nutteloos zonder connectiviteit”, zegt Chris Ergen, mede-oprichter en voorzitter van DISH Office of Innovation. Samen zullen de technologieën “exponentieel groter” zijn. 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten