Nieuws

China’s 11de Crypto ranglijst: EOS nr1, Tron 2, Ethereum 3


Op 22 maart heeft China haar 11de cryptocurrency ranglijst uitgebracht. Bitcoin komt op de 15e plaats, EOS behoudt de toppositie en Tron (TRX) eindigt tweede.


De 11de Cryptocurrency Ranglijst

De cryptocurrency ranglijst werd als eerst uitgegeven in mei 2018 door het CCID. Het onderzoeksteam, dat werkt voor het Chinese Ministerie van Informatietechnologie, brengt vanaf deze datum iedere maand een lijst uit van de beste cryptocurrencies.

In deze elfde ranglijst zien we dat EOS de nummer 1 is gebleven. EOS is bekleed al sinds juni 2018 de toppositie. Tron komt deze maand opnieuw op de tweede plaats en Ethereum eindigt op de derde plaats. De top drie is dus onveranderd gebleven.

In de vorige (10e) editie eindigde Bitcoin op plaats 13. Deze maand zien we dat de belangrijkste crypto weer terugzakt naar de 15e plaats.

 

[table id=30 /]


Technologische ontwikkelingen cryptomarkt

Als we kijken naar de technologische ontwikkelingen in de cryptomarkt dan hebben we afgelopen maand gezien dat Ethereum haar Constantinople update succesvol heeft doorgevoerd.

Tron en Tether zijn bezig met een stablecoin gebaseerd op het Tron netwerk. Twee grote crypto exchanges genaamd Huobi en OKEx hebben al gezegd dat ze de munt zullen ondersteunen.