Ethereum (ETH) Logo
Ethereum

Chris Burniske voorspelt gigantische koersexplosie Ethereum

Een venture capitalist die erin slaagde om de bodem van de markt in november 2022 bijna exact te voorspellen, verwacht nu dat we richting een gigantische koersexplosie gaan. Het gaat om Chris Burniske, die met zijn ruim 258.000 volgers deelt dat hij met name extreem bullish is over Ethereum.

Nieuwe all-time high?

Volgens Burniske is er zelfs een grote kans dat Ethereum richting een nieuwe all-time high gaat, wat betekent dat de munt vanaf hier met 438 procent kan stijgen. “Voor de haters die negatief waren over Ether op $1, $10, $100 en $1.000, maar weigeren om hun mening te veranderen op basis van de data, we zien elkaar bij een Ethereum koers van $10.000”, aldus Burniske.

Volgens de investeerder kan Ethereum deze gigantische koers al bereiken in 2025. Dat zou voor deze markt een hele welkome ontwikkeling zijn. Zeker na het tegenvallende jaar 2022, waarbij er grote vermogens door het putje gingen.

Op de korte termijn ziet Burniske echter nog zeker mogelijkheden voor nieuwe correcties, maar hij denkt niet dat we echt weer in een bearmarkt verzanden. “We krijgen zeker nog kleine correcties, maar als je wacht op mega liquidaties en capitulatie, dan zul je moeten wachten tot na de volgende bullmarkt”, zo schrijft Burniske.

‘Het trauma ligt diep’

Verder geeft Burniske commentaar op het sentiment in de markt, dat volgens hem nog altijd te negatief is. “Ik vind het geweldig om te zien hoe weinig mensen er op dit moment bullish zijn – het trauma van 2022 ligt diep. We zien elkaar weer bij hogere koersen heren en dames”, zo gaat Burniske verder.

Het is in ieder geval duidelijk dat hij een gigantisch groot vertrouwen heeft in het verdere verloop van 2023 en de jaren die daarna komen. Een Ethereum koers van 10.000 dollar lijkt op dit moment nog ver weg, maar 2025 komt sneller dan je denkt.

Zekerheid bestaat natuurlijk niet, maar Burniske heeft er in ieder geval veel vertrouwen in dat het goedkomt. Eerst maar eens kijken of de cryptomarkt het bullish momentum van de eerste maanden van 2023 kan doorzetten.

Ethereum nieuws

VanEck voorspelt Ethereum koers van $154.000
Grote financiële speler toont interesse in Bitwise Ethereum ETF
Ethereum koers schiet omhoog – SEC laat rechtszaak vallen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen