Coinbase
Exchange

Coinbase & BlackRock gaan samen institutionele klanten crypto-toegang bieden

De populaire Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase is een samenwerking aangegaan met BlackRock om institutionele beleggers toegang te geven tot de crypto-markt.

Investeringsbeheerplatform Aladdin

Door de samenwerking zullen alle institutionele klanten van BlackRock’s investeringsbeheerplatform Aladdin directe toegang krijgen tot crypto. Dit via de connectiviteit met Coinbase Prime. Alle gebruikers die crypto willen aanschaffen via deze samenwerking moeten op zowel Coinbase als Aladdin een account hebben. Joseph Chalom, Global Head of Strategic Ecosystem Partnerships bij BlackRock, zei het volgende:

Onze institutionele klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in het verkrijgen van blootstelling aan digitale activamarkten en zijn gericht op het efficiënt beheren van de operationele levenscyclus van deze activa.

Coinbase & BlackRock

Nadat alle institutionele beleggers toegang hebben gekregen tot crypto, zullen Coinbase en BlackRock verder samenwerking om de platformintegratie te blijven verbeteren en nieuwe functionaliteiten uit te rollen.

De aandelen van Coinbase lijken goed te reageren op het nieuws, gezien het feit dat ze vandaag al circa 16% gestegen zijn. Het is echter niet bekend of deze stijgende lijn aanhoudt. Zie dit dan ook niet als enige vorm van handelsadvies.

Exchange nieuws

P2P handelsplatform voor Monero stopt zijn activiteiten
Bancolombia lanceert crypto-exchange Wenia en stablecoin gekoppeld aan de Colombiaanse peso
Het Crypto-drama van Tom Brady: Hard aangepakt voor steunen FTX
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC