Nieuws, Solana Nieuws

Nieuws, Solana Nieuws

Coinbase Custody gaat Telegrams GRM token ondersteunen

Crypto exchange Coinbase heeft aangekondigd dat Coinbase Custody ondersteuning zal bieden aan Telegrams Gram (GRM) crypto token. Dit onthulde de exchange vandaag in een officiële blogpost.


Institutionele beleggers moeten investeringen veilig op kunnen slaan

De Amerikaanse exchange onthult in het persbericht dat het de opslag van drie aankomende tokens (Gram (GRM), Sola (SOL) en OXT (OXT) gaat ondersteunen bij de lancering van elk netwerk. Coinbase Custodial laat GRM houders hun tokens veilig offline opslaan en biedt ze verzekeringsdekking.

Coinbase Custody is een zogenaamd ’trustbedrijf’ dat is ontwikkeld voor beperkte doeleinden. Daarnaast is het bedrijf gereguleerd door het New York Department of Financial Services en heeft het voldaan aan de vereisten om een gekwalificeerde bewaarder te worden.

Coinbase schrijft dat naarmate meer netwerken tokens lanceren, institutionele beleggers voor een grote uitdaging staan bij het vinden van manieren om hun tokens veilig op te slaan. Het is volgens Coinbase belangrijk dat er veilige oplossingen beschikbaar worden gesteld vanaf het begin van de lancering van een bepaald netwerk.


Coinbase Custody is niet de eerste

Coinbase Custody is niet het eerste platform die laat weten institutionele bewaring voor GRM tokens te bieden. Anchorage Hold en Anchorage Trust Company lieten op 8 oktober al weten de munt van Telegram te gaan ondersteunen.

Het langverwachte TON netwerk wordt eind oktober gelanceerd. Op 16 oktober zullen investeerders Telegram een publieke sleutel moeten verstrekken om hun Gram tokens te ontvangen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten