Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Coinbase gaat Coinbase Pro afsluiten en samenvoegen

Coinbase Pro, ofwel het professionele handelsplatform van de populaire cryptocurrency exchange Coinbase, zal ophouden te bestaan. De exchange is van plan om de diensten volledig te herstructureren, om ze op deze manier allemaal op 1 platform te brengen.

Nieuwe sectie op Coinbase-website

Gisteren heeft de exchange officieel bekend gemaakt dat Coinbase Pro beëindigt zal worden om alle geavanceerde handelsservices naar 1 uniform Coinbase-account te migreren.

Om dit te kunnen doen zal Coinbase een nieuwe handelssectie beschikbaar stellen op hun website, genaamd ‘Advanced Trade’. Coinbase Pro zal effectief naar deze sectie verhuisd worden. De sectie werd oorspronkelijk gelanceerd in maart 2022 en bood handelaren een diepgaande analyse en daadwerkelijke handel rechtstreeks op Coinbase. Nu wordt hij dus uitzienlijk uitgebreid.

De vergoedingen die betaald zullen moeten worden voor het uitvoeren van transacties zal hetzelfde blijven als nu op Coinbase Pro, variërend van 0% tot 0.6%.

Migratie duurt nog maanden

Het zal echter nog enkele maanden duren voordat de migratie volledig voltooid zal zijn. De exchange is tevens van plan om nieuwe functies te blijven toevoegen aan Advanced Trade. De exacte datums van de beëindiging van Coinbase Pro zal nog worden bekend gemaakt en gedeeld met alle Pro-gebruikers. Hierover zeggen ze het volgende:

Voor klanten die geld op Coinbase Pro hebben, is er geen actie om geld te nemen, het geld blijft veilig op Coinbase. Ondertussen zijn klanten welkom om Advanced Trade te gaan gebruiken op de mobiele Coinbase-app en Coinbase.com.

Naar verluidt is het uiteindelijke doel van de migratie om het handelsproces op Coinbase te vereenvoudigen. Dit willen ze doen door professionele handelaren toegang te geven tot geavanceerde handelstools en algemene Coinbase-functies op één plek te gebruiken, met behulp van één saldo. Hierdoor hoeven ze niet constant van account te wisselen. Het bedrijf meldt hierover als slot het volgende:

In het verleden hebben geavanceerde handelaren Coinbase Pro gebruikt voor meer diepgaande transacties en analyses. Maar om andere Coinbase-functies te kunnen gebruiken, moest je geld overboeken naar je primaire Coinbase-account.

Exchange nieuws

Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan Crypto-platform Bitpanda moet personeel laten gaan
Binance lanceert nieuw institutioneel platform Binance lanceert nieuw institutioneel platform
Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo maakt NFT’s voor Binance
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten