Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Coinbase komt met meer internationale betalingsopties voor institutionele klanten

Coinbase breidt zijn internationale betalingsopties aanzienlijk voor zijn institutionele klanten uit. Dit als onderdeel van een breder plan om de meest vertrouwde en gebruiksvriendelijk crypto-platform te worden.


Meer handelsparen mogelijk

Momenteel krijgen institutionele klanten bij Coinbase al eenvoudig toegang tot de volledige cryptomarkten. Tevens kunnen zij gebruik maken van hun geavanceerde handels- en bewaartechnologie, net als een aantal extra institutioneel specifieke functies. Vanaf vandaag krijgen institutionele klanten bij Coinbase ook nog eens toegang tot extra handelsparen en betalingsopties via een uitbreiding van ondersteunde fiat-valuta’s op Coinbase Exchange.

De populaire cryptocurrency exchange uit de Verenigde Staten (VS) heeft het hierdoor voor een aantal institutionele klanten aanzienlijk makkelijker gemaakt om cryptocurrencies daadwerkelijk aan te schaffen. In sommige rechtsgebieden werden een aantal institutionele klanten namelijk nog beperkt in betaalmogelijkheden. Vanaf nu is het mogelijk gemaakt om te storten en op te nemen in USD, EUR en GBP.


Nieuwe handelsparen hebben grote potentie

Deze uitbreiding van fiat-valuta’s was al langer een verzoek van internationale klanten. Hierdoor heeft het inmiddels een potentieel om miljarden dollars aan extra handelsvolume te ontgrendelen. Dit is echter nog niet bewezen en is hiermee slechts speculatief. Institutionele klanten kunnen nu in verschillende valuta handelen, ongeacht van hun fysieke locatie op de wereld. Dit is dan ook een belangrijke stap in de reis van Coinbase naar het creëren van een wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrencies. Het hoofd van Trading bij Wintermute zegt het volgende over de ontwikkelingen bij Coinbase:

“Toegang tot SEN op Coinbase biedt ons de flexibiliteit die we nodig hebben om snel USD te verplaatsen, liquiditeit te blijven bieden in snelle markten én te profiteren van kansen.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten