Cardano,, Trending

Coinbase kondigt vijf mogelijk nieuwe cryptocoins aan

Het in San Francisco gevestigde cryptocurrency organisatie Coinbase, tevens één van de grootste ter wereld, heeft gisteren via een blogpost aangekondigd dat er mogelijk een vijftal aan nieuwe cryptocurrency coins op de marktplaats terecht komen. Hierbij melden zij echter dat er geen garantie kan worden gegeven dat deze vijf coins daadwerkelijk ook op de marktplaats zullen verschijnen.

Verkennen

Op het moment van schrijven is Coinbase bezig met het verkennen van de cryptocurrencies: Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC) en 0x (ZRX). Hiernaast heeft Coinbase aangegeven dat het met lokale banken en regelgevers wil gaan onderhandelen om de digitale valuta zo goed mogelijk te kunnen verspreiden.

Ethereum Classic

Afgelopen juni heeft Coinbase al aangekondigd dat ze Ethereum Classic (ETC) gaan ondersteunen op het platform. Hierdoor is de prijs van ETC met meer dan 25% gestegen. Volgens Coinbase lopen ze op schema met het toevoegen van deze cryptocurrency. Ze merkte op dat in tegenstelling tot het toevoegen van ETC, de nieuwe digitale valuta extra verkennend werk vereist. Hierdoor neemt het op het einde wat meer tijd in beslag. Tevens wordt er niet gegarandeerd dat de nu onderzochte cryptocurrency ook daadwerkelijk wordt toegevoegd op het platform.

Kraken Exchange

Een andere grote speler in deze wereld is de exchange van Kraken. Dit is een platform dat is begonnen als Bitcoin exchange en hier een erg grote speler in is geworden. Als reactie op Coinbase, heeft Kraken een enorme aankondiging gedaan. Zij zijn op dit moment namelijk aan het onderzoeken of zij 1600 nieuwe cryptocurrencies kunnen toevoegen aan hun platform. Een flinke stap. In de top 15 van deze ‘nieuwe’ cryptocoins staan de volgende coins. Kraken top 15 new coins Deze aankondiging hebben zij via Twitter gedaan in de volgende post:   Kraken Exchange Announcement

Stijging waarde coins

Door de verschillende aankondigingen hebben vrijwel alle genoemde cryptocurrencies een stijging in waarde laten zien tussen de 5 en 25%. Door deze nieuwe coins op de verschillende platforms zal de acceptatie van de genoemde cryptocurrencies verder worden uitgebreid.