Nieuws

Nieuws

Coinbase ondersteunt nieuwe cryptomunten? [ERC20]

Er wordt nog geen uitspraak gedaan wanneer en welke nieuwe crypto’s op Coinbase verschijnen. Toch is het een grote update. Betekent dit positiviteit voor de cryptomarkt? De grootste cryptocurrency exchange van Amerika genaamd Coinbase opent haar deuren voor nieuwe cryptomunten die gebaseerd zijn op het Ethereum netwerk. Coinbase heeft op 26 maart aangekondigd dat ze de nieuwe technische standaard genaamd ERC 20 gaan ondersteunen.

Wat is ERC20?

ERC 20 is het netwerk dat gebruikt wordt om cryptomunten zoals EOS, OmiseGO en Qtum te ontwerpen. Wil je meer weten over ERC20? Hieronder vind je een video die jou binnen 6 minuten exact uitlegt wat ERC20 tokens zijn.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze


Komen er dus nieuwe crypto’s op Coinbase?

Dit betekent dat Coinbase werkt aan de mogelijkheid al deze munten, die via het Ethereum netwerk gebouwd zijn, te kunnen implementeren op het Coinbase platform. Echter laten ze weten dat deze aankondiging niet betekend dat we nu meteen specifieke munten aangeboden gaan zien worden. Daarnaast worden de nieuwe mogelijkheden eerst getest op de GDAX exchange voordat Coinbase ze opneemt op haar platform.  
We are not announcing support for any specific assets today.
 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten