Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Coinbase, PayPal en andere aan crypto gerelateerde aandelen hebben het zwaar

Het bloedbad op de cryptomarkt heeft ertoe geleid dat de aandelen van Coinbase en andere aan crypto blootgestelde aandelen flink gecrasht zijn.

Enorme verliezen op de aandelenmarkt

De ‘gewone’ aandelen presteren al matig vanwege de algemene onrust op de markt, maar het bloedbad is helemaal groot voor bedrijven als Coinbase, PayPal en Block, die allemaal zwaar zijn gekoppeld aan de toekomst van cryptocurrency markt.

De tech-beurs NADAQ heeft is in de afgelopen vijf dagen met meer dan 5% gedaald. Dat is redelijk veel voor een aandelenindex. Toch is het slechts een klein verlies ten opzichte van de enorme daling die het Coinbase aandeel heeft doorgemaakt de afgelopen week. De COIN prijs daalde namelijk met 35%. De prijs van 1 Coinbase aandeel ligt op dit moment rond de $77. Dat staat in schril contrast met de prijs van $350 die het aandeel waard was in november 2021.

Coinbase aandeel 1 jaar grafiek – Bron: Google Finance

Ondertussen boekt het aandeel PayPal ook een groot verlies, die is namelijk met meer dan 11% gedaald. Het Block aandeel handelt bijna 20% lager en MicroStrategy heeft een verlies geboekt van 37 procent.

Het Coinbase aandeel kan trouwens nog verder kunnen dalen, aangezien het bedrijf spoedig zijn inkomsten over het eerste kwartaal bekend zal maken. De winst van het bedrijf zal naar verwachting lager liggen dan voorgaande kwartalen. Dit als gevolg van een daling van de handelsvolumes in de afgelopen maanden.

Dit kan een negatief gevolg hebben voor de Coin-aandelen. Zeker als de winst nog lager is dan verwacht, of het rapport een negatieve prognose voor de toekomst voorspelt.

Exchange nieuws

Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis Coinbase heeft serieuze problemen met werknemers die handelen met voorkennis
Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid” Coinbase CEO: “We stoppen met Ethereum staking als dat moet van de overheid”
CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’ CEO Kraken: Sancties op Tornado Cash zijn ‘ongrondwettelijk’
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten