Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Coinbase Pro voegt SHIB, KEEP en CHZ toe

Crypto exchange Coinbase Pro heeft aangekondigd dat het vanaf donderdag 17 juni de handel in Shiba Inu (SHIB), Keep Network (KEEP) en Chiliz (CHZ) toe zal staan.


Coinbase veroorzaakt opnieuw grote prijsstijging

Coinbase schrijft in de blogpost: “Zodra er voldoende aanbod van CHZ, KEEP en SHIB op het platform is, zal de handel van de volgende paren worden gestart: CHZ-USD, CHZ-EUR, CHZ-GBP, CHZ-USDT, KEEP-USD, SHIB-USD en SHIB. Dit zal gebeuren in drie stappen.”

De meest opvallende naam is toch wel de Shiba Inu token, die verwant is aan de Dogecoin. SHIB is in tegenstelling tot DOGE echter een ERC20-token, wat betekent dat het op het Ethereum-netwerk draait.

Sinds de aankondiging van Coinbase is de koers van de token enorm omhoog geschoten. Op het moment van schrijven ligt de prijs op $0.000009014. Dit terwijl het voor de aankondiging nog rond de $0.000007014 lag. Dat betekent dat de prijs met meer dan 30% is gestegen.

SHIB koersverloop – Bron: Tradingview

De CHILIZ koers is ook flink gestegen sinds de aankondiging, namelijk met ongeveer 20 procent. KEEP blijft echter achter en noteert ‘slechts’ een prijsstijging van 3 procent.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten