Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Coinbase staat weer op nummer 1 in de Amerikaanse App Store

De app van crypto-exchange Coinbase staat opnieuw bovenaan de ranglijst van de Apple App Store als de populairste app in de VS.


1.5 miljoen downloads

De mobiele app van Coinbase is momenteel de populairste app van de App Store in de Verenigde Staten. De app staat zelfs boven TikTok, YouTube en Instagram. Crypto.com, een andere populaire crypto-exchange, staat volgens SensorTower ook in de top vijf-ranglijst van de App Store.

De iOS-app van Coinbase werd in juni 2014 werd gelanceerd en heeft tot nu toe bijna 1,5 miljoen downloads. Op dinsdag 26 oktober was Coinbase de 11e meest populaire app in de Amerikaanse App Store.

Fred Ehrsam, die in 2012 samen met Briam Armstrong Coinbase oprichtte, herinnerde zich de begindagen van de app. Hij deelde een beeld van hoe het er in het verleden uitzag.

“Hoe het begon… en hoe het nu gaat”, schreef Ehrsam op Twitter.

De terugkeer van Coinbase naar de top van de App Store-ranglijst werd zeer waarschijnlijk veroorzaakt door de enorme koersstijging van Shiba Inu. De SHIB token werd in september gelist op Coinbase en heeft sindsdien een enorme prijsstijging meegemaakt. Gisteren bereikte de SHIB token zijn hoogste punt ooit van $0.0000885. Ook het 24-uurs handelsvolume van de token lag bizar hoog. Namelijk rond de $43 miljard. Coinbase was hierbij verantwoordelijk voor maar liefst $5 miljard van dat cijfer.


Niet de eerste keer voor Coinbase

Dit is niet de eerste keer dat de iOS-app van Coinbase bovenaan de App Store-hitlijsten in de VS staat.

Het bereikte de nummer één positie in de Amerikaanse Apple App Store op 10 mei van dit jaar, evenals in december 2017. De app stond ook op de tweede plaats in april, onmiddellijk nadat de aandelen van Coinbase op de Nasdaq debuteerden.

Eerder deze maand, kondigde Coinbase de aanstaande lancering van Coinbase NFT, een peer-to-peer-markt voor NFT’s, aan. Op het moment van schrijven staan ​​er meer dan 2,4 miljoen mensen op de wachtlijst voor de dienst.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten