Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Coinbase Wallet voegt NFT-weergave toe aan browserextensie

Coinbase heeft dinsdag aangekondigd dat NFT bezitters binnenkort hun collecties rechtstreeks in hun webbrowser kunnen bekijken. Het bedrijf wil hiermee de inspanningen die gebruikers ervaren bij het navigeren door de wereld van crypto verminderen.


Nieuwe functie voor NFT bezitters

De browsertool maakt deel uit van Coinbase Wallet. Deze Wallet is een service die losstaat van het belangrijke exchangeplatform van het bedrijf. Net als zijn populaire concurrent MetaMask, is Wallet ontworpen om gebruikers toegang te geven tot NFT’s, DeFi-applicaties en andere elementen van de opkomende wereld van Web3. Web3 is in korte tijd enorm populair geworden.

Zowel MetaMask als Coinbase Wallet zijn begonnen als mobiele applicaties, Echter zijn ze geëvolueerd en nu ook toegankelijk als browserextensies.

In een blogpost zei Coinbase directeur Sid Coelho-Prabhu dat de nieuwe NFT weergavetool de komende dagen naar de Wallet komt. Daarbij stelt het voor dat gebruikers hun Chrome browserinstellingen bijwerken om hieraan tegemoet te komen. Coelho-Prabhu schreef het volgende:

“Binnenkort kunnen gebruikers hun NFT verzameling bekijken vanuit de Coinbase Wallet uitbreiding. Daarmee kunnen zij gemakkelijk de kenmerken van hun NFT’s zien en gemakkelijk toegang krijgen tot populaire NFT marktplaatsen zoals OpenSea.”


Lancering van een nieuwe marktplaats voor NFT’s

De aankondiging van de browser komt terwijl Coinbase zich voorbereidt op de lancering van een NFT marktplaats. Het gaat een nieuwe marktplaats lanceren om te kunnen concurreren met de marktleider OpenSea. Coinbase moet de marktplaats daarentegen nog wel onthullen, die volgens het bedrijf functies voor sociale media zal bevatten. Echter zei het in oktober dat deze tegen het einde van dit jaar zal arriveren.

Daarnaast gebruikte Coelho-Prabhu de blogpost om een andere Wallet functie aan te prijzen die gebruikers helpt het groeiende aantal netwerken te volgen waarop ze hun tokens kunnen opslaan.

“Coinbase Wallet toont nu uw token saldi verdeeld over alle netwerken in één eenvoudige weergave. Naast assets op het Ethereum mainnet, zal Wallet jouw tokens weergeven op de Arbitrum, Avalanche, Binance Smart Chain, Fantom, Optimism, Polygon, en xdai-netwerken.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten