Nieuws, Trending

Coingate ondersteund Bitcoin SV (BSV): Koers vliegt omhoog


Na een dag vol verliezen mee te hebben gemaakt, is vandaag, voor de meeste crypto’s, een dag van consolidatie. Echter, er is 1 munt die haar koers flink ziet stijgen: Bitcoin SV. Lees meer.

 

Bitcoin SV vertoont positieve tekenen

Het is altijd erg interessant om te kijken hoe altcoins presteren wanneer de Bitcoin koers onderuit gaat. De meeste koersen kleuren donkerrood, maar er zijn altijd een paar munten die positieve tekenen vertonen. Bitcoin SV is eigenlijk de enige grote cryptocurrency die winst boekt vandaag en dat is een veelbelovend teken.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin SV token rond de $70 dollar. 24 uur geleden was de BSV prijs nog teruggezakt naar $63 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin SV koers vandaag met meer dan 9 procent is gestegen.

 
Bitcoin sv

De reden waarom Bitcoin SV stijgt

Er is een vrij duidelijke reden aan te geven waarom de BSV koers een plotseling koersstijging meemaakt. Dat is namelijk dat CoinGate bevestigt dat ze Bitcoin SV ondersteunen.

CoinGate is een bedrijf die ervoor zorgt dat bedrijven cryptocurrencies kunnen accepteren als betaling. Het toevoegen van BSV is dus een hele goede ontwikkeling voor de munt. Het is in ieder geval zeker dat het de waarde van de munt vandaag flink laat stijgen.