Conceal Network
Persbericht

Newsbit 17-05-2022 16:28 leestijd 3 - 4 min

Conceal Network: Privacy Protected DeFi

Conceal Network is een peer-to-peer privacy-beschermend netwerk gemaakt voor Private DeFi en Encrypted Communications. Conceal biedt privétransacties op protocolniveau, blockchain-stortingen en on-chain gecodeerde berichten. Deze unieke functionaliteiten maken het voor dagelijkse gebruikers eenvoudig om hun financiën te beheren en zowel veilig als privé te communiceren.

Conceal biedt individuen de mogelijkheid om op een volledig anonieme manier met elkaar te communiceren en financieel met elkaar om te gaan. Twee personen kunnen berichten uitwisselen, zaken doen en fondsen verhandelen, zonder ooit de ware naam of wettelijke identiteit van de ander te kennen. Interacties via netwerken zijn niet traceerbaar, via cryptografische protocollen met bijna perfecte zekerheid tegen manipulatie. Conceal cryptocurrency (₡CCX) is een anonieme, censuurbestendige, gedecentraliseerde cryptovaluta. Voor een diepgaande beoordeling, kun je de volgende video bekijken!

Gedecentraliseerde financiën

Het primaire doel van het Conceal-DeFi-ecosysteem is om vermogen te genereren en tegelijkertijd waarde op te slaan over kortere of langere perioden. Conceal deposits zijn gebaseerd op Cold Staking en privacy-protected Hash Time-Locked Contracts (HTLC) technologieën. Cold Staking is een getimede storting waarop u samengestelde rente ontvangt wanneer de vergrendelde storting vervalt. Gebruikers kiezen privé de lengte van de stakingsperiode en de hoeveelheid ₡ CCX die moet worden ingezet. In de praktijk betekent dit dat u ₡CCX kunt inzetten vanuit een wallet die offline kan zijn. Het is niet nodig om een computer, mobiele telefoon of Virtual Private Server 24/7 te laten draaien, waardoor energie en geld worden verspild. U stelt uw eigen voorwaarden voor het contract anoniem op, in een betrouwbare omgeving en zonder dat er een derde partij bij betrokken is. Ja, dat is het. Niets anders is vereist.

De minimale periode voor een Conceal storting is één maand en het maximum is één jaar (12 maanden). De jaarlijkse rentetarieven variëren van 2,9% tot 6%, afhankelijk van hoe lang u ervoor kiest om uw storting te vergrendelen en het bedrag te vergrendelen. Hoe groter de bedragen hoe langer uw storting is vergrendeld, hoe hoger de jaarlijkse effectieve rente die u ontvangt. Zodra u gedurende een bepaalde tijd een storting op de blockchain hebt gedaan, is deze tot die tijd vergrendeld en heeft u geen toegang tot uw spaargeld. Het is een time-locked contract. Volledig privé, versleuteld en beveiligd door de blockchain.

Conceal-Messaging

Conceal Network biedt censuurbestendige versleutelde communicatie. Een echte gedecentraliseerde, anonieme, onvindbare en end-to-end gecodeerde berichtenservice die op de blockchain actief is, biedt de mogelijkheid om berichten zelfvernietigend te maken.

Conceal-Cloud

Conceal Network heeft als doel om de Conceal cryptovaluta zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Met Conceal Cloud heb je een web-based wallet en dashboard dat veilig, snel en gemakkelijk te gebruiken is. Het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan is een account. Conceal Cloud biedt een veilig versleuteld ecosysteem om alle Conceal-activiteiten af te handelen.

Conceal-Pay

Conceal Pay maakt het voor bedrijven en mensen eenvoudig om betalingen te ontvangen op het Conceal Network. Conceal Pay is naadloos geïntegreerd met de Conceal Cloud voor absoluut gebruiksgemak. U kunt eenvoudig URL’s maken met een eenvoudige webpagina waar klanten en vrienden u betalingen kunnen sturen. Conceal Pay maakt het eenvoudig voor u of uw bedrijf om betalingen snel online te ontvangen.

Conceal-ID

Conceal ID geeft u de mogelijkheid om een gedenkwaardige alias te maken voor uw CCX-adres. U kunt aliassen maken voor uw wallet-adressen, zodat uw vrienden en partners gemakkelijk aliassen kunnen onthouden in plaats van lange adressen. Op die manier kunt u transacties op een eenvoudigere én snellere manier afhandelen. In de nabije toekomst zal het verzenden en ontvangen van berichten met behulp van de ID ook worden geïmplementeerd in Cloud- en Desktop-wallets.

Conceal-Bridge

Conceal-Bridge is de tool om uw CCX te wrappen op de ETH-, BSC- en Polygon-netwerken. Daarom zal precies één wCCX altijd gelijk blijven aan één CCX. wCCX is slechts een weergave van CCX op de EVM-netwerken – een tokenized CCX.

Sterke punten

Hieronder ziet u een overzicht van enkele functies en voordelen van Conceal Network:

 • Standaard privacy (CryptoNote-protocol)
 • Betrouwbare installatie
 • Maakt Proof of Audits, Proof of Payments and Proof of Balance mogelijk
 • PoW mining algoritme (ASIC/FPGA weerstand)
 • 200 miljoen coins
 • Werkelijk circulerend aanbod 13 miljoen (6,5% van het totaal)
 • Hybride emissieschema, block rewards & deposito rente
 • Vaste block rewards van 6 CCX voor meer dan 100 jaar
 • Cold staking deposits via Hashed-Timelock-Contracts (HTLC)
 • Vaste transactiekosten
 • On-Chain versleutelde communicatie via berichten en zelfvernietigende berichten
 • Cutting edge off-chain serverless gecodeerde audio-, video- en communicatie app (gedaan als een extraatje voor de gemeenschap)
 • Conceal Pay (maak eenvoudig URL’s met een eenvoudige webpagina waar klanten u betalingen kunnen sturen)
 • Conceal ID (mogelijkheid om memorabele aliassen/namen te maken voor uw CCX-adres in plaats van lange tekenreeksen te gebruiken)
 • 51% aanvalsbescherming: Conceal Keeper (vier lagen bescherming, veelzijdige aanpak om het succes en de levensvatbaarheid van een 51% aanval te voorkomen)
 • Toegang tot ETH, BSC en Polygon DeFi met behulp van wrapped CCX op chains
 • Bezoek deze pagina voor een overzicht van de roadmap en aankomende functies!

Ga voor meer informatie over het spannende project van Conceal Network naar: https://conceal.network/