Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

“Crisis zal Bitcoin prijs naar $300.000 brengen”

De bekende crypto pionier genaamd Adam Back denkt dat de huidige financiële crisis de Bitcoin koers zou kunnen opdrijven tot $300K.


Geen aanvullende institutionele adoptie nodig

Adam Back van het bedrijf Blockstream zegt dat het onbeperkt geld printen van de centrale banken ervoor gaat zorgen dat particuliere beleggers naar Bitcoin zullen stappen. Hierdoor kan het de prijs binnen vijf jaar naar $300.000 stijgen.

In een interview met Bloomberg legde Back zijn torenhoge prijsvoorspelling uit. Ook ontkende hij nogmaals dat hij de maker van Bitcoin, Satoshi Nakamoto, is.

De man die werd geciteerd in de Bitcoin white paper voegde eraan toe dat Bitcoin de langverwachte stroom van institutioneel geld misschien niet eens nodig heeft voor een nieuwe bull run. Hij zei:

“Het vereist misschien geen aanvullende institutionele adoptie omdat de huidige omgeving meer individuen ertoe brengt na te denken over hedging. Het gaat waarde behouden wanneer we veel geld printen in de wereld.”


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Back houdt zijn BTC vast

Back vertelt dat hij al zijn Bitcoins vasthoud. Ook noemde hij een aantal trends die in het voordeel van Bitcoin werkten. Dit waren onder meer meer thuiswerkers en overgewaardeerde obligaties en investeringen in onroerend goed. Hierdoor is het moeilijk om een redelijk rendement op de meeste investeringen te behalen.

“Het zorgt ervoor dat mensen nadenken over de waarde van geld en op zoek gaan naar manieren om geld te besparen’, zei Back. ‘Het is een moeilijke omgeving om winst in te halen.

Terwijl hij het institutionele investeringsfonds Grayscale Investments prees, dat nu meer Bitcoin opkocht dan er wordt gemined, zei hij dat het telefoontje van de investeerders van Goldman Sachs vorige week aantoonde dat veel grote spelers de verschuiving in de financiële wereld niet begrijpen. D

“Het toonde enkele misverstanden over digitale schaarste en wat nuttig is aan Bitcoin”, zei Back.


Inflatie maakt $300.000 haalbaar

In januari reageerde Back op rapporten die de vroege speculatie van Bitcoin-ontwikkelaar Hal Finney hadden ontdekt dat Bitcoin op een dag $10 miljoen waard zou kunnen zijn. Back zei dat het heel goed mogelijk was dat door hoge inflatie $1 na een decennium $0,10 waard zou zijn. Dit zou dus het volgende betekenen: “$10 miljoen/BTC is $1 miljoen/BTC in waarde vandaag.”

“$100.000 Bitcoin lijkt tot nu toe niet buiten bereik gezien het feit dat we al een paar keer de $10.000 limiet hebben overschreden. Weinig mensen hadden jaren geleden verwacht dat de munt ooit $1.000 waard zou zijn, laat staan $10.000.”

Met de inflatie in gedachte denkt hij dus dat Bitcoin inderdaad ooit $300.000 waard zal zijn.

 

Bitcoin nieuws

Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin Crypto miners verkopen record aantal Bitcoin
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken China waarschuwt dat Bitcoin koers naar $0 kan zakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten