crypto analist
Bitcoin, Ethereum

Crypto analist: Dit is de laatste kans om Bitcoin en Ethereum te kopen, voordat de grote rally start

De crypto koersen zijn de afgelopen tijd flink gestegen, wat het marktoptimisme heeft versterkt. Hoewel prijzen nu een stuk hoger zijn, geloven sommige crypto analisten dat het nu een goed moment is om Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH)  te kopen.

Volgens deze analisten zitten de twee grootste cryptocurrencies aan de vooravond van een grote prijsstijging.

Stilte voor de storm

In de afgelopen week heeft de Bitcoin koers een opvallende stabiliteit vertoond, waarbij deze consistent rond de $51.600 bewoog. Tegelijkertijd heeft Ethereum (ETH) een opmerkelijke groei laten zien, met een waardestijging van meer dan 9%, waarmee het de belangrijke drempel van $3.000 heeft doorbroken. Deze stabiliteit van Bitcoin in combinatie met de sterke prestatie van Ethereum draagt bij aan een boeiende dynamiek binnen de cryptomarkt.

Analisten zien deze fase mogelijk als de stilte voor de storm, suggererend dat we aan de vooravond kunnen staan van een aanzienlijke koersstijging.

Een unieke koopkans

Crypto-analist Rager heeft via het socialemediaplatform X zijn voorspelling voor de Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) prijzen gedeeld.

Hij wijst erop dat de koersen mogelijk een lichte correctie zullen ondergaan, wat volgens hem een uitstekende koopkans zou bieden. Deze correctie beschouwt Rager als het ideale moment om in beide crypto’s te investeren, wat de aanzet zou geven tot een duurzame prijsrally die de $60.000 zou kunnen overstijgen.

De verwachte rally wordt vooral gevoed door het groeiende enthousiasme van beleggers over de gevolgen van de Bitcoin halving voor de markt. Door deze halving zal het voor miners moeilijker worden om nieuwe BTC te verkrijgen, aangezien de beloning per succesvol geminede block halveert van 6.125 BTC naar 3.0625 BTC vanaf april.

Deze afname in nieuwe voorraad, gecombineerd met een aanhoudende of toenemende vraag, heeft het potentieel om de prijs van Bitcoin aanzienlijk op te drijven.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers schiet omhoog na publicatie Amerikaanse werkloosheidscijfers
Bitcoin koers stijgt duizenden dollars op historische dag voor ETFs
Bekende crypto-analist PlanB verwacht dat Bitcoin in 2028 een half miljoen dollar bereikt
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC