crypto analist
Bitcoin

Crypto analist doet Bitcoin prijsvoorspelling van $330.000

Crypto-analist Tradingshot heeft op Tradingview een analyse gepubliceerd waarin hij voorspelt dat Bitcoin koers mogelijk tot boven de $330.000 kan stijgen.

Doorbreken van historische patronen

De crypto-analist, die door meer dan 71.000 enthousiastelingen wordt gevolgd, presenteert een figuur die de mogelijkheid van een explosieve groei van Bitcoin laat zien. Hij benadrukt dat Bitcoin zich heeft losgemaakt van zijn historische prijstrends.

Traditioneel bereikt de prijs van BTC een nieuwe all-time high na een halving-event, het moment waarop de beloningen voor miners halveren. Echter, in een opmerkelijke ontwikkeling heeft de BTC-koers nu, een maand vóór de komende halving, al een nieuwe all-time high vastgesteld.

Daarnaast signaleert de analist een significante afwijking van eerdere prijstrends: tijdens de meest recente bear market vertoonde Bitcoin nieuwe patronen, waaronder een daling van de koers tot onder de vorige all-time high, iets wat nog niet eerder was voorgekomen.

BTC prijsvoorspelling van Tradingshot
BTC prijsvoorspelling van Tradingshot – Tradingview

Een Bitcoin prijs van $330.000?

De crypto-analist is van mening dat de huidige bull rally van Bitcoin zich zal onderscheiden van de historische patronen. Gewoonlijk neemt de piek van de Bitcoin-prijs in verhouding tot het dal over tijd af, wat betekent dat de procentuele stijging bij elke volgende bull run kleiner wordt. Tradingshot voorspelt echter dat deze trend tijdens de huidige rally zal worden doorbroken.

Voor het doorbreken van deze trend zou de BTC-koers in de huidige cyclus met meer dan 2.050% moeten stijgen, aangezien dat de opbrengst was in de vorige cyclus. Dit zou betekenen dat de Bitcoin-prijs zou moeten stijgen tot boven de $330.000.

De analist is ervan overtuigd dat een dergelijke prijsstijging zeker binnen het bereik van mogelijkheden ligt, vooral gezien het feit dat de halving nog moet plaatsvinden.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Kaleo: Bitcoin koers van $200.000 in aantocht
‘Aziatische MicroStrategy’ Metaplanet overtreft alle andere Japanse aandelen
Kevin Svenson: Bitcoin naar $100.000 tijdens deze cyclus
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?