Ethereum, eth
Ethereum

Crypto-Analist Inmortal Voorziet Eindejaarsrally voor Ethereum

De bekende crypto-analist Inmortal voorziet potentieel voor een aantrekkelijke eindejaarsrally voor Ethereum. We hebben uiteraard voor jullie op een rijtje gezet naar welke niveaus hij denkt dat de koers van Ethereum door deze stijgingen kan gaan.

Tijdelijke correctie of blijvende groei?

Volgens de analist heeft Ethereum het potentieel om aanzienlijk hogere prijzen te bereiken voor het einde van 2023. Echter, er zijn wel enkele ontwikkelingen die in de gaten gehouden moeten worden. Recentelijk heeft de nummer twee cryptocurrency op de markt namelijk enigszins teleurstellende prestaties laten zien.

Desondanks waarschuwt de analist dat Ethereum in de komende weken mogelijk een correctie kan doormaken, waarbij de waarde mogelijk kan dalen tot $1.300, alvorens het zijn opwaartse trend hervat.

“Verwacht dit soort bewegingen bij ETH. Mijn strategie blijft hetzelfde, of de koers nu $1.500 of $1.300 is, ik blijf accumuleren. Simpel plan.”

Als we naar de handelsgrafiek van deze analist kijken, lijkt hij te suggereren dat Ethereum tegen het einde van het jaar de $2.000 kan bereiken, met verdere stijgingen tot boven de $2.500 in het eerste kwartaal van 2024.

Op dit moment wordt Ethereum verhandeld voor $1.588.

Voorspellingen voor Bitcoin en Radix

Wat betreft Bitcoin (BTC), voorspelt Inmortal dat deze crypto de steun op $25.800 mogelijk opnieuw zal testen voordat hij terugkeert naar de weerstand op $27.300. Hij benadrukt: “$25.800 is het niveau waarop ik bereid ben longposities in te nemen.”

Inmortal houdt ook nauwlettend Radix (XRD) in de gaten, een gedecentraliseerde financiële (DeFi) programmeeromgeving. Volgens Inmortal lijkt XRD klaar voor een opwaartse beweging naar het niveau van $0,086, vooral nu het project zich voorbereidt op de lancering van de Babylon-upgrade op het mainnet.

Inmortal benadrukt het potentieel van deze upgrade en zegt: “We hebben een klassieke herhaling gezien, met een stijging van meer dan 30%. De lancering van het mainnet staat gepland over slechts 3 dagen.”

Conclusie

De bekende crypto-analist Inmortal voorziet een mogelijke eindejaarsrally voor Ethereum, met een potentieel om $2.000 te bereiken tegen het einde van het jaar en zelfs boven de $2.500 in het eerste kwartaal van 2024, ondanks de kans op een tijdelijke correctie. Op het gebied van Bitcoin voorspelt Inmortal een mogelijke test van de steun op $25.800 alvorens terug te keren naar $27.300. Daarnaast ziet hij opwaarts potentieel voor Radix (XRD), dat zich voorbereidt op een belangrijke upgrade, met een verwachte waardestijging naar $0,086.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ethereum nieuws

Grote financiële speler toont interesse in Bitwise Ethereum ETF
Ethereum koers schiet omhoog – SEC laat rechtszaak vallen
Ethereum ecosysteem bereikt heel bijzonder record
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen