grafiek
Bitcoin, Ethereum

Crypto Analist Voorspelt Cruciale Wendingen voor Bitcoin en Ethereum

Crypto-analist ‘Inmortal’ heeft zijn toekomstverwachtingen voor Bitcoin en Ethereum onthuld. Volgens hem staat Bitcoin aan de vooravond van een correctie, terwijl Ethereum een rooskleurige toekomst tegemoet gaat. Hij waarschuwt dat de rest van de crypto-markt ondertussen volatiel zal blijven.

Bitcoin’s aankomende correctie

De gerenommeerde crypto-analist Inmortal heeft zijn gedetailleerde voorspellingen rond Bitcoin gedeeld met zijn indrukwekkende aanhang van bijna 200.000 volgers op het sociale netwerk X. Hij voorziet een aanzienlijke prijscorrectie voor Bitcoin richting het $20.000-niveau, gevolgd door een parabolische stijging die de digitale munt naar niveaus boven de $50,000 zou kunnen katapulteren.

Bron: Inmortal/X

Inmortal stelt dat de huidige prijsbewegingen van Bitcoin sterke gelijkenissen vertonen met de marktdynamiek uit de slotmaanden van 2019. Destijds dook BTC onder zijn cruciale steunniveau van $10.000 en onderging een forse daling, die het uiteindelijk tot een laagtepunt van $6.000 bracht.

Uit de onderstaande handelsgrafiek van de analist blijkt dat hij een specifieke prijsroute voor Bitcoin (BTC) voorspelt. Zijn analyse suggereert dat BTC eerst een dip zal ervaren, met een verwachte daling tot onder de $24.000, voordat het een opwaartse beweging maakt richting de $30.000-zone. Deze stijging zou naar alle waarschijnlijkheid gevolgd worden door een snelle correctie tot ongeveer $21.000.

grafiek btc
Bron: Inmortal/X

Ethereum’s toekomstige stijging

Wat betreft Ethereum (ETH) voorziet de analist dat dit vooraanstaande smart contract-platform gedurende de komende maanden zal opereren binnen een stijgend driehoekpatroon, met de verwachting dat dit patroon begin 2024 zal doorbreken.

eth grafiek
Bron: Inmortal/X

Volgens de grafische analyse van de handelaar, Inmortal, is de verwachting dat Ethereum in het eerste kwartaal van 2024 een waarde zal bereiken die boven de $3.000 uitkomt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Gemini ziet grote kansen voor Bitcoin in India
Coinbase bezit bijna 25 miljard dollar aan Bitcoin
Grote financiële instelling verwacht Bitcoin spot ETF begin 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen