XRP, Ripple
Ripple

Crypto analist voorspelt Ripple (XRP) prijsstijging naar $24

Een crypto-analist die op platform X bekendstaat als JD, voorspelt dat XRP zich opmaakt voor een enorme rally. Uit zijn analyse blijkt een verwachte stijging van meer dan 5.000%, wat zou betekenen dat de digitale munt een waarde van $24 zou bereiken.

XRP’s Trendlijnen Uitgelegd

JD heeft meerdere trendlijnen geïdentificeerd in zijn analyse van XRP. Trendlijnen in technische analyse worden getrokken door opeenvolgende pieken (weerstandslijnen) of dalen (ondersteuningslijnen) in een prijsgrafiek te verbinden, wat helpt bij het herkennen van prijstrends.

De lagere trendlijn is gebaseerd op een piek die XRP in maart 2017 bereikte, toen de koers bijna $0,08 was. De bovenste trendlijn is daarentegen gebaseerd op de hoogste piek in januari 2018, waar de koers op $3,3 stond.

Deze twee trendlijnen naderen elkaar en vormen samen een symmetrische driehoek. In technische analyse duidt een symmetrische driehoek vaak op een voortzetting van de huidige trend, maar het kan ook een teken zijn van een mogelijke trendomkering.

Er is ook een derde trendlijn die voortkomt uit de bovenste trendlijn. Deze lijn ontstond toen XRP in april 2021 naar $1,9 steeg, en vormt nu een extra weerstandsniveau voor de munt. Als XRP deze derde trendlijn kan doorbreken en vervolgens opnieuw bezoeken, kan dat duiden op een verandering in marktsentiment of een bevestiging van prijskracht.

Een daling voordat XRP gaat stijgen

De symmetrische driehoek die door de trendlijnen wordt gevormd, wijst vaak op een naderende significante prijsbeweging. JD voorziet dat XRP eerst zal dalen naar de ondersteunende trendlijn alvorens een flinke stijging te ervaren die de weerstand van de bovenste trendlijn doorbreekt, met als doel een prijs van $24 te bereiken.

Conclusie

JD, een crypto-analist op platform X, voorspelt een aanzienlijke rally voor XRP op basis van diverse trendlijn-analyses. De symmetrische driehoek die in zijn analyse wordt benadrukt, suggereert een mogelijk aanzienlijke prijsbeweging, met een verwachte waarde van $24 voor XRP na een initiële daling.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers