Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Crypto analist voorspelt: Shiba Inu koers gaat met 400% stijgen

De koers van Shiba Inu (SHIB) zou aanzienlijk kunnen oplopen tijdens de volgende bullmarkt, aldus crypto handelaar en analist Javon Marks.

Hij voorspelt dat deze populaire memecoin mogelijk tot $0,00015 zou kunnen stijgen, gebaseerd op een technische analyse van de SHIB koers. De analist gelooft dat de correctiefase achter de rug is en dat technische indicatoren wijzen op een mogelijke waardestijging van meer dan 400%.

SHIB zal spoedig zijn All Time High bereiken

In zijn technische analyse constateert Javon Marks dat de SHIB-koers sterke steun heeft gevonden bij een prijs van $0,00003 en uit een neerwaartse trend is gebroken. Deze trendbreuk ziet hij als een bullish signaal voor een aanstaande prijsstijging.

De cryptoanalist stelt een eerste koersdoel vast op ongeveer $0,000081, wat een stijging van circa 170% betekent. Opvallend is dat dit koersdoel dicht in de buurt komt van de historische piek van de munt, die $0,000086 bedroeg en in oktober 2021 werd bereikt.

Een prijsstijging van 400%?

Daar houdt de positieve kijk van de analist echter niet op. Marks gelooft namelijk dat Shiba Inu zijn voorgaande recordhoogte zal overstijgen. Mocht het de munt lukken deze belangrijke drempel te overwinnen, dan zou de koers zelfs kunnen stijgen tot boven de $0,00015.

Deze potentiële toename vertegenwoordigt een aanzienlijke prijsstijging van ongeveer 400% ten opzichte van de huidige koers, waardoor de marktwaarde van Shiba Inu zou kunnen groeien tot ongeveer $95 miljard.

Zo’n mijlpaal zou Shiba Inu binnen de top 10 van cryptocurrencies kunnen plaatsen. Wel kan de munt eerst nog significante weerstand verwachten rond de $0,000056 en $0,0001 en $0,00013 prijsniveaus verwachten.

Nog 2 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 2 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu stijgt 18% en passeert Cardano als 10e grootste cryptomunt
Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017