Ripple, XRP token
Ripple

Crypto analist: XRP flink in de problemen en dit is waarom

Crypto-analist Alessio Rastani waarschuwt dat XRP in “problemen” verkeert. Hij ziet in de grafiek een paar gevaarlijke formaties ontstaan, die de sinds 2018 zo geplaagde munt verder in de problemen kunnen drukken. Geloof jij nog in een comeback van XRP?

Waarom XRP in problemen verkeert

In een video op zijn YouTube-kanaal voorspelt Rastani dat XRP zou kunnen dalen naar $0,13 of zelfs lager, gebaseerd op zijn analyse met behulp van de Elliott Wave Theorie. Hij merkt op dat een daling naar dat prijsniveau een afname van ongeveer 100% zou betekenen ten opzichte van Wave B, vergelijkbaar met de correctieve beweging naar Wave A in 2020.

Voorlopig zijn de steunpunten van $0,41 en $0,35 cruciaal voor XRP volgens de analist. Als de munt onder deze niveaus daalt, verwacht hij dat XRP verder zal zakken naar $0,20 en zelfs $0,17. In dat geval sluit hij een daling naar $0,13 niet uit.

Rastani geeft aan dat deze beweging enkele maanden kan duren. Als investeerders in XRP pech hebben, kan de gigantische bearmarkt zelfs tot 2025 voortduren. Mocht XRP echter boven de $0,60 of $0,74 stijgen, dan zijn zijn voorspellingen ongeldig. In vakjargon wordt dit ook wel invalidatie genoemd.

Niet alleen maar negatieve scenario’s voor XRP

Rastani schetste ook een positieve beweging die XRP zou kunnen maken als zijn projecties ongeldig worden verklaard, hoewel hij hieraan twijfelt.

Hij stelde dat als XRP erin slaagt om boven de $0,64 en $0,74 uit te breken, dit zou betekenen dat de rally in 2022 Wave A was, en de recente daling naar ongeveer $0,40 Wave B. Dit zou XRP klaarstomen voor een stijging naar ongeveer $1,40 voor Wave C. In dat geval zou de situatie voor XRP er plotseling heel anders uitzien.

Wat denken jullie? Kan XRP zichzelf nog uit de ellende redden en het project nieuw leven inblazen?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Besloten SEC vergadering gaat toch niet over de Ripple rechtszaak
Ripple koopt voor $1,4 miljard aan eigen aandelen terug in aanloop naar beursgang
Ripple CEO in interview: ‘Einde van de rechtszaak is nabij’
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren