Bybit
Exchange

Crypto beurs Bybit ontslaat 30 procent van zijn personeel

Crypto beurs Bybit zal een nieuwe ontslagronde doorvoeren nu het bedrijf probeert te overleven te midden van een diepe bearmarkt. De CEO van Bybit, Ben Zhou kondigde dit zondag aan in een Twitter bericht.

Een screenshot van een intern-bericht waarin Zhou zei zo’n 30 procent van het personeel ontslagen zou worden lekte eerder die dag al uit. Een bron met kennis van zaken bevestigde aan Coindesk dat de schermafbeelding inderdaad bestond en rondging op Telegram.

Bybit is een van de vele bedrijven die de afgelopen maanden ontslagen hebben aangekondigd, omdat de bearmarkt zijn tol eist van de industrie. Bybit kondigde eerder al ontslagen aan in juni.

De crypto beurs probeert zich te heroriënteren in een “diepere bearmarkt” en de geplande ontslagronde zal over de hele linie plaatsvinden, tweette Zhou.

“We zijn allemaal bedroefd door het feit dat deze reorganisatie gevolgen zal hebben voor veel van onze dierbare Bybuddies en enkele van onze oudste vrienden”, voegde hij eraan toe.

Het in Dubai gevestigde Bybit is een relatief nieuwe crypto-exchange. Het is namelijk opgericht in 2018. Ondanks dat het bedrijf zo nieuw is, heeft het een behoorlijk groot handelsvolume op weten te bouwen, vooral met betrekking tot derivaten. De beurs staat op de negende plaats van de 64 derivatenbeurzen en op de 15e plaats in termen van genormaliseerd handelsvolume op de spotmarkt.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC