Exchange Nieuws

Crypto beurzen zeggen hulp toe aan slachtoffers van aardbeving in Turkije en Syrië

In de nacht van zondag op maandag heeft een zware aardbeving Turkije en Syrië hard getroffen. Gevolg hiervan is dat er tot dusver meer dan 6.300 doden gerapporteerd zijn en dit aantal zal naar alle waarschijnlijkheid de komende week nog verder stijgen.

Het goede nieuws is dat er vanuit de hele wereld ondersteuning geboden wordt aan de getroffen gebieden. Ook de crypto wereld heeft haar steun uitgesproken en verschillende crypto beurzen zijn al begonnen met het voorbereiden van hulppakketten voor de slachtoffers.

Crypto beurzen steunen Syrië en Turkije

Organisaties uit de hele wereld hebben snel hulp geboden aan de slachtoffers door middel van medicijnen, reddingsuitrusting, financiële middelen en mankracht. Daarnaast hebben verschillende crypto beurzen, waaronder Gate.io, Binance, Bitfinex, Bitget, Bybit, Bitget en BitMEX, ook hun steun toegezegd door middel van soortgelijke hulpacties.

Gate.io heeft verklaard dat het een hulppakket heeft samengesteld om degenen in het aardbevingsgebied in Turkije te helpen. Het platform staat in contact met de autoriteiten om de bijbehorende hulp te leveren. Bovendien heeft Changpeng Zhao, de CEO van Binance, zijn steun betuigd en hulp beloofd.

Bitfinex en Bybit toonden beiden hun solidariteit met degenen die getroffen zijn door de aardbeving. Bitfinex maakte bekend hard te werken aan een hulppakket ter ondersteuning van de slachtoffers, waarmee zij hun medeleven betuigden. Bybit benadrukte ook hun medeleven en verzekerde dat er hulp onderweg is naar de getroffen regio. Ook crypto beurs BitMEX voegde zich bij deze crypto beurzen en vertelde geld te doneren aan het rode kruis. Ook moedigde ze aan iedereen hetzelfde te doen.

Exchange nieuws

SBF mag geen online chattools meer gebruiken onder nieuwe borgtochtovereenkomst
Binance CEO wijst beschuldigingen voor marktmanipulatie af
Binance lanceert regionale hub in Georgië
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden