Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Crypto.com betaalt $700 miljoen voor naamrechten stadion Lakers

De in Singapore gevestigde exchange Crypto.com heeft vandaag aangekondigd dat het de naamrechten voor het Staples Center – de thuisbasis van de NBA’s Lakers en Clippers voor de komende 20 jaar heeft bemachtigd.


De Crypto.com Arena

De deal tussen Crypto.com en stadioneigenaar AEG is naar verluidt 700 miljoen dollar waard. Het is niet het eerste crypto bedrijf die de naamgeving van een stadion bemachtigd. Eerder dit jaar sloot crypto exchange FTX een deal van 135 miljoen dollar om de naamrechten voor de Miami Heat arena te bemachtigen.

En dat is nog niet alles. Vorige maand nog sloot Coinbase een deal met de NBA, WNBA, aangesloten competities en USA Basketball om een “merkaanwezigheid” te hebben op alle velden van de competitie.

Kortom, basketbalfans zullen veel advertenties van cryptocurrency-bedrijven gaan zien. 25 december is de dag dat het huidige Staples Center officieel de Crypto.com Arena wordt. Alle borden zullen op tijd worden omgewisseld voor de start van het seizoen 2022-23.


Samenwerking met Kings en Lakers

Als onderdeel van de deal, zal Crypto.com ook direct samenwerken met de LA Kings en Los Angeles Lakers.

We zijn erg enthousiast over de samenwerking met AEG en het investeren op lange termijn van deze stad, te beginnen met Crypto.com Arena in het hart van het centrum.

Crypto.com is overal in de sportwereld aanwezig, met sponsorschappen voor de UFC en Formule 1, maar ook met individuele clubs als Paris Saint-Germain en de Montreal Canadiens.

Al met al zijn de enorme sponsor-deals geweldig nieuws voor de mainstream adoptie van cryptocurrencies.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten