Crypto.com Logo
Exchange

Crypto.com breidt in Zuid-Korea uit

De populaire cryptocurrency exchange uit Singapore, Crypto.com, heeft een aantal acquisities in Zuid-Korea onthult. Hiermee zet het crypto-bedrijf zijn uitbreiding voort in een gok dat de crypto-markten binnenkort zullen herstellen.

Veiligstellen benodigde registraties

Naar verluidt heeft Crypto.com nu de Zuid-Koreaanse betalingsdienstaanbieder genaamd ‘PnLink Co.’ en de virtual-asset exchange genaamd ‘OK-BIT Co.’ overgenomen. Hierdoor zijn de benodigde registraties veiliggesteld onder de Electronic Financial Transaction Act van het land en als een virtual-asset service provider.

Het is helaas niet bekend gemaakt hoeveel geld er precies aan de deal gekoppeld is. Het is ook niet bekend of de crypto-exchange nog meer hindernissen heeft om in Zuid-Korea hun volledige reeks van diensten aan te mogen bieden. Verwacht wordt echter dat ze nu over alle benodigdheden beschikken. De exchange zei het volgende:

Wij proberen een deel van ons aanbod naar de Koreaanse markt te brengen en ook hier samen te werken met partners die voorop lopen op het gebied van gaming en entertainment.

Hoog niveau van crypto-adoptie

In Zuid-Korea is inmiddels een hoge adoptie van cryptocurrency realiteit geworden. Het vertrouwen van retailbeleggers in de sector werd echter wel zwaar geschud door de vernietiging van $40 miljard in het Terraform Labs-ecosysteem, inclusief de ontrafeling van de TerraUSD-stablecoin. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat veel van de top 100 munten een daling van 50% of zelfs meer hebben meegemaakt.

Dit heeft Crypto.com er echter niet van weerhouden om hun uitbreidingsplannen door te voeren. In juni kreeg het crypto-bedrijf ook al een principiële goedkeuring voor hun activiteiten van de Monetaire Autoriteit van Singapore. Zij mogen hierdoor hun digitale betalingen aanbieden in de stadstaat. Het is nog niet precies bekend wat crypto.com als volgende stap gaat doen.

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?