crypto.com
Exchange

Crypto.com pauzeert opnames van USDC en USDT op Solana

Crypto.com vertelde gebruikers via een e-mail dat het opnames en stortingen voor twee populaire stablecoins op Solana had stopgezet.

Onduidelijke reden

Cryptocurrency exchange Crypto.com schreef vandaag aan zijn klanten dat alle stortingen en opnames voor Tether’s USDT en Circle’s USDC zijn opgeschort op het Solana-netwerk. Dit gaat onmiddellijk van kracht, maar in de e-mail werd niet uitgelegd waarom de exchange ervoor koos om deze overdrachten op te schorten.

De twee stablecoins, USDT en USDC, bestaan op bijna elke blockchain en de opschorting is alleen van toepassing op gebruikers die beide activa op Solana willen verplaatsen.

“U kunt USDC en USDT op elk moment opnemen via andere ondersteunde netwerken, waaronder Cronos en Ethereum”, staat in de e-mail aan Crypto.com-klanten.

Screenshot van de e-mail – Bron: Crypto.com

Crypto.com is een in Singapore gevestigd cryptoplatform waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Het bedrijf heeft ook een native blockchain genaamd Cronos, waarop volgens DeFi Llama meer dan 75 verschillende crypto-apps bestaan.

Crypto.com draagt bij aan marktchaos

De aankondiging van het cryptoplatform komt te midden van een van de meest chaotische weken in de cryptogeschiedenis. De chaos bereikte zojuist een hoogtepunt nadat Binance heeft laten weten dat de deal om FTX over te nemen is afgeketst. Dit omdat Binance vindt dat FTX onredbaar is.

Exchange nieuws

Crypto fan? Neem een kijkje op de Dutch Blockchain Days 2024
Binance en Kucoin krijgen goedkeuring voor activiteiten in India
BlockFi en Coinbase werken samen voor de distributie van fondsen tijdens faillissement
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten