Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma

Terwijl de bearmarkt voortduurt, heeft Crypto.com maandag aangekondigd dat het 15 crypto munten uit zijn Crypto Earn-beloningsprogramma verwijdert.

Wijziging van het beloningsprogramma

Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Tezos (XTZ) en FLOW behoren tot degenen die worden verwijderd. Echter heeft Crypto.com Zilliqa (ZIL), Fantom (FTM) en NEAR aan haar lijst toegevoegd.

Crypto.com past ook de beloningspercentages aan voor vijf verschillende stablecoins. Het gaat hier om TGBP, TAUD, TCAD, TUSD en USDP (Paxos USD). Dit zijn digitale munten die zijn gekoppeld aan de Britse pond, de Australische dollar, de Canadese dollar en de Amerikaanse dollar. De beloningspercentages voor andere crypto munten zoals Bitcoin, Ethereum, Polygon, Avalanche en Solana blijven ongewijzigd.

Het crypto-bedrijf heeft in zijn aankondiging niet verteld waarom ze deze specifieke munten verwijderd hebben.

De reacties op het nieuws waren dubbel, waarbij veel mensen op Twitter zeiden dat het jammer was dat de Shiba Inu- en Dogecoin-beloningen niet langer tot de mogelijkheden behoren.

Anderen zeiden dat de rentetarieven van de exchange zo laag waren dat ze vergelijkbaar waren met die van een traditionele bank.

Niet de moeite waard om er geld op te zetten!

Aldus een Bitcoin bezitter.

Alhoewel velen teleurgesteld waren door het nieuws, voerden anderen aan dat Crypto.com positieve stappen zette in de richting van ‘duurzaamheid op lange termijn’. De wijzigingen van Crypto.com komen twee weken nadat het bedrijf aankondigde dat het 5% van zijn personeel zou ontslaan. Het bedrijf achtte dit nodig vanwege de dalingen binnen de markt.

Exchange nieuws

Binance krijgt principi√ęle goedkeuring om in Kazachstan te opereren Binance krijgt principi√ęle goedkeuring om in Kazachstan te opereren
Sam Bankman-Fried: ‚ÄúTeleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun‚ÄĚ Sam Bankman-Fried: ‚ÄúTeleurstellend dat anderen niet bijsprongen met steun‚ÄĚ
Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama Robinhood wordt aangeklaagd als gevolg van meme-stock drama
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten