Crypto Exchange Coinbase Pro lanceert iOS App

De grootste Amerikaanse crypto exchange, Coinbase, heeft een mobiele App gelanceerd voor haar professionele handelsplatform Coinbase Pro.


Coinbase Pro lanceert mobiele App

Coinbase introduceerde de app in een persbericht die geplaatst werd op 10 oktober. Via de app hebben gebruikers in meer dan 100 landen toegang tot meer dan 50 handelsparen. Ook zijn er verschillende handige functies geïmplementeerd, zoals realtime candlesticks, orderboeken en meer. De gebruikers van de App betalen even veel fee voor het handelen als wanneer je handelt op de desktopversie van Coinbase Pro.

De mobiele App is momenteel alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers. Echter, binnenkort zal ook de Android versie van de Coinbase Pro App uitkomen.


Coinbase Pro stelt nieuwe Fee structuur in

Naast de mobiele App heeft Coinbase Pro ook een andere belangrijke aanpassing gedaan aan zijn platform. De fee structuur is namelijk opnieuw ingedeeld. De handelskosten voor kleine bedragen (onder de $10.000) zijn gestegen met 233%, van 0,15% naar 0,50%.

Coinbase vertelt dat de nieuwe kosten structuur is ontworpen om de liquiditeit op de markten te vergroten. De nieuwe structuur voor handelsvergoedingen veroorzaakte verontwaardiging onder de crypto gemeenschap.

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken