Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Crypto-Exchange CoinDCX uit India wil in 2022 wereldwijd

Alhoewel er nog steeds een grote onzekerheid over de regulering van cryptocurrency heerst in India, weerhoudt dit binnenlandse cryptobedrijven er niet van om wereldwijde plannen te onthullen.


Grote ambities

CoinDCX, de cryptocurrency exchange uit India, is zich aan het voorbereiden om in 2022 wereldwijd te gaan opereren, met zijn crypto-naar-crypto-handelsplatform ‘Cosmex’.

De exchange heeft naar verluidt grote ambities met betrekking tot de wereldwijde expansie van de beurs, aangezien het aankomende platform zich op een wereldwijd publiek zal richten.


Cosmex handelsplatform

Cosmex is oorspronkelijk in februari van dit jaar bekend gemaakt en heeft sinds de oprichting ervan al de bedoeling om de voetafdruk van CoinDCX uit te breiden. Dit door naar de wereldwijde cryptomarkten uit te breiden, nu er wereldwijd een steeds grotere vraag is naar cryptocurrencies. Verwacht wordt dat Cosmex ergens volgend jaar gelanceerd wordt in West-Europa en in Zuidoost-Azië. Andere rechtsgebieden zullen daarop volgen.

Het is benoemingswaardig dat Cosmex in principe volledig los staat van wat er in India gebeurt. Het platform probeert om de enorme vraag naar crypto gerelateerde diensten buiten India aan te pakken. Het is door de grote onzekerheid rondom de regulatie van crypto’s onzeker of CoinDCX in de toekomst nog in dat rechtsgebied actief kan zijn. Dit laatste is echter slechts speculatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten