Crypto exchange Huobi introduceert ‘Fiat Gateway’ voor toegangsverbetering crypto in Turkije

De cryptocurrency exchange Huobi is van plan om een fiat-gateway te ontwikkelen voor haar Turkse gebruikers. Hierdoor kunnen lokale gebruikers Tether’s USDT aanschaffen door middel van hun lokale valuta, in dit geval de Lira.


Samenwerking met banken

Bovendien werkt de online exchange samen met diverse banken in Turkije. Deze samenwerkingen maken het voor hun klanten mogelijk om rechtstreeks USDT aan te schaffen met hun lokale valuta. Hiermee probeert Huobi om nog meer mensen toegang te geven tot cryptocurrencies. Rond de maand december verwacht Huobi meer te kunnen vertellen over deze samenwerkingen.


Waarom Turkije?

Mohit Davar is de regionale EMEA-president. Volgens hem is de keuze op Turkije gevallen omdat het land een duidelijker juridisch kader heeft bedacht voor deze industrie. Hierdoor heeft het bedrijf simpelweg met minder problemen te maken in de toekomst. Bovendien weten zij hierdoor beter wat wel en niet mag, om hiermee onnodige problemen te voorkomen. Turkije loopt hierop voor op wereldeconomieën van bijvoorbeeld de Verenigde Staten (VS) en China.


Toegang tot meer dan 250 cryptocurrencies

Door deze fiat-gateway toe te voegen, krijgen lokale klanten toegang tot meer dan 250 cryptocurrencies. Deze kunnen uiteraard niet allemaal direct gekoppeld worden met de Lira, maar via simpele andere mogelijkheden kunnen Turkse gebruikers wel alle 250 cryptocurrencies aanschaffen.

Huobi heeft een actie bedacht om Turkse handelaren aan te trekken. Zo krijgen Turkse handelaren 50% korting en tot 0.1% aan Huobi-Tokens (HT) om te houden bij elke aanschaf.


Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken