futuristic play to earn concept
Exchange

Crypto-exchange Liquid pauzeert alle opname-verzoeken

Liquid, een cryptocurrency-exchange uit Japan, heeft alle opname-verzoeken op zijn platform moeten pauzeren. FTX is de eigenaar van de Japanse exchange.

Stopzetten van opnames

Dit heeft de crypto-exchange bekend gemaakt op Twitter. Alle fiat- en crypto-opnames zijn momenteel gepauzeerd. Om de redenen voor de opschorting aan te pakken, noemde Liquid de naleving van de vereisten van vrijwillige Chapter 11-procedures in de Verenigde Staten, waarbij hij opmerkte:

Vanwege de Chapter 11-aanvraag door FTX Trading International, de uiteindelijke begunstigde eigenaar van Quoine Pte. Ltd, Liquid Exchange (Quoine Pte.) stopt alle opnames, zowel fiat- als cryptovaluta.

Volgens de crypto-exchange zijn deze nieuwe maatregelen geen beveiliging gerelateerde stop. Naar verwachting zal op een later tijdstip meer informatie worden verstrekt. Het bedrijf suggereerde hiernaast ook dat zijn gebruikers geen fiat of crypto zouden moeten storten totdat er meer updates beschikbaar zijn.

Geen ongebruikelijke activiteit

Onlangs maakte Liquid nog bekend dat de activa van alle klanten op de Liquid-wallets niet zouden worden beïnvloed door wat er allemaal gebeurt bij FTX. Nu zetten ze toch alle opnames stop.

Eerder zei Liquid dat zij de eerste controles hadden uitgevoerd en geen ongebruikelijke activiteiten zagen. Liquid kondigde echter onmiddellijk een opschorting aan van crypto-opnames op Liquid Global als een “voorzorgsmaatregel”, totdat alle ‘aanvullende veiligheidscontroles zijn voltooid’.

De verklaring van 12 november was Liquid’s eerste verschijning op Twitter sinds eind augustus 2022. Het kwam kort nadat de Japanse Financial Services Agency op 10 november FTX Japan had verzocht om zakelijke bestellingen op te schorten.

Exchange nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Opnamestop voor grote transacties op Zuid-Koreaanse crypto-exchange Upbit
Zuid-Koreaanse Won stijgt naar top als meest verhandelde valuta tegen cryptocurrencies
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving