Sorry Closed
Exchange

Crypto-exchange van Line gesloten omdat ze zich gaan focussen op blockchain en LN-token

Line, de berichtengigant uit Japan, heeft besloten om zijn cryptocurrency-exchange te sluiten. Het bedrijf gaat zich naar verluidt voornamelijk focussen op de blockchain-technologie en op zijn eigen LN-token.

Sluiting van Bitfront

De crypto-exchange genaamd ‘Bitfront’ is eigendom van Line. Zij hebben nu bekend gemaakt dat ze hun platform tegen maart van 2023 volledig willen sluiten. Gebruikers krijgen dus tot die maand de tijd om al hun fondsen van het platform te halen.

Naar verluidt wordt de sluiting veroorzaakt door de aanhoudende cryptocurrency bearmarkt en enkele andere problemen binnen de crypto-industrie.

Toch is Line van plan om andere blockchain-ondernemingen gewoon te blijven exploiteren, waaronder het Line blockchain-ecosysteem en zijn Link (LN)-token. De aankondigingsnotities melden het volgende:

Ondanks onze inspanningen om de uitdagingen in deze snel evoluerende industrie het hoofd te bieden, hebben wij tot onze spijt besloten dat we Bitfront moeten sluiten om het Line blockchain-ecosysteem en de Link-token-economie verder te laten groeien.

Sluiting van Bitfront komt niet door FTX

De sluiting van de exchange is naar hun eigen zeggen niet direct gerelateerd aan het FTX-fiasco. Ook benadrukte ze dat deze beslissing genomen is in het ‘beste belang van het Line-ecosysteem’.

De aankondiging laat weten dat Bitfront op 28 november een geleidelijke aanpak zal gaan volgen om zijn diensten op te schorten en om aanmeldingen en creditcardbetalingen stop te zetten. Verwacht wordt dat dit ergens halverwege december ongeveer geregeld is.

Hiernaast wil Bitfront tegen het einde van december alle stortingen van crypto en fiat stop hebben gezet, naast de schorsing van de crypto-handel en het annuleren van mogelijke openstaande orders. Op 31 maart 2023 staat momenteel de sluiting van het platform gepland, dus tegen die tijd moet alles geregeld zijn. Verwacht wordt dat deze datum gehaald gaat worden.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?