Exchange

Crypto fan? Neem een kijkje op de Dutch Blockchain Days 2024

De BCNL Foundation kondigt met trots de terugkeer aan van de Dutch Blockchain Days 2024, een vooraanstaande Nederlandse Web3-conferentie.

Dit jaar is OKX, een wereldwijde crypto-exchange en innovatief Web3-bedrijf, de hoofdsponsor van het evenement.

De conferentie vindt plaats op 19 juni 2024 in het Meervaart Theater in Amsterdam en belooft de nieuwste ontwikkelingen in blockchain, DeFi, NFT’s, digitale activa, tokens en crypto te tonen.

Nog meer hoogtepunten

Na het succes van vorige edities, waarbij meer dan 500 bezoekers genoten van sprekerssessies, workshops en panels, breidt Dutch Blockchain Days 2024 haar programma uit. Dit jaar worden meer C-level executives en vooraanstaande opinieleiders van over de hele wereld uitgenodigd.

Met de recente recordhoogtes van Bitcoin en belangrijke ontwikkelingen in de regelgeving, is het evenement klaar om de Web3-discussie naar een hoger niveau te tillen. Deelnemers kunnen exclusieve inzichten verwachten in onderwerpen als tokenization, AI, DeFi, en de nieuwste toepassingen van blockchain technologie.

Partners van dit jaar

Dutch Blockchain Days 2024 dankt haar succes aan toonaangevende partners, met OKX als hoofdsponsor. Andere belangrijke partners zijn onder meer Bitvavo, Iconomi, FireBlocks en Coinbase. Met meer dan 30 kernpartners, 25 mediapartners en 20 booth partners belooft het evenement een uitgebreide dekking van de Web3-ruimte.

Het partnerschap tussen Dutch Blockchain Days en OKX benadrukt hun gedeelde missie om innovatie en educatie binnen de Web3-community te stimuleren. OKX, geregistreerd als crypto serviceprovider bij De Nederlandsche Bank (DNB), zet zich in voor compliance en gebruikersgedreven innovatie. Recente ontwikkelingen van OKX in Nederland zijn onder andere de introductie van gratis iDEAL-stortingen en de geavanceerde Web3 Wallet.

Programma en kaartverkoop

Het programma van Dutch Blockchain Days 2024 bestaat uit vier delen, waaronder een exclusief VIP-diner op 18 juni, sprekerssessies en meer dan 20 breakout sessies op 19 juni, en een afsluitende afterparty.

De algemene kaartverkoop is nu begonnen, na het uitverkopen van de Super Early Bird en Early Bird tickets. Mis uw kans niet om deel te nemen aan Nederlands meest toonaangevende evenement voor blockchain, crypto en Web3.

Met kortingscode ‘Newsbit’ krijgt u 20% korting op uw ticket!