computer, traden
Blockchain

Crypto-handelaar die miljoenen verdient woont nog bij zijn moeder

Een 25-jarige Australische crypto-handelaar die in 2021 voor bijna 2 miljard Amerikaanse dollars aan kapitaal verhandelde, bestuurde zijn imperium vanuit zijn ouderlijk huis in Sydney, Australië, zo blijkt uit het bedrijfsregister. Het gaat om de jonge Darren Nguyen, die met zijn PO Street Capital behoorlijk succesvol is.

7 miljoen dollar winst

In het huis van zijn ouders wist hij in het fiscale jaar van 2021 een winst van ongeveer 7 miljoen dollar te boeken. Die winst behaalde hij op een totaal van bijna 2 miljard dollar aan transacties. Darren Nguyen is in 2021 dus behoorlijk actief geweest. Zeker als je het vergelijkt met 2020, waarin hij ongeveer 480.000 dollar binnenhaalde met zijn handelsfirma.

De accountants van PO Street Capital schrijven dat de resultaten laten zien dat zijn nettowinst is toegenomen met 1.404,12 procent in 2021 in vergelijking met het afgelopen jaar. Darren Nguyen keerde zichzelf in 2021 ongeveer 600.000 dollar aan dividenden uit. De kans is meer dan aanwezig dat Darren Nguyen gebruikmaakte van hefboom-handel om die 2 miljard dollar aan transacties te verwerken in 2021.

De familie blijft stil

Het schattige aan het hele verhaal is dat de familie niets wil zeggen en dat de moeder des huizes ook geen commentaar gaf op de handelsactiviteit onder haar dak. Darren Nguyen blijft ook stil over zijn onderneming en de handelsstrategie. Op zich is dat ook wel mooi. Waarom zou je de wereld je geheim vertellen als je zoveel succes hebt? Als je echt veel geld verdient, hoef je immers geen cursus te verkopen om andere mensen te leren handelen.

Aan de andere kant zijn er ook succesvolle handelaren die het leuk vinden om andere mensen op weg te helpen. In die zin is het wel mogelijk dat er handelaren met goede bedoelingen tussenzitten. Het is overigens onduidelijk wat 2022 gebracht heeft voor Darren Nguyen en PO Street Capital. Dat zal ongetwijfeld een pittig jaar geweest zijn voor het Australische ‘handelshuis’ van Nguyen.

Blockchain nieuws

Grote upgrade voor ShibaSwap: Verhuisd naar Shibarium-blockchain
Deutsche Bank werkt samen met centrale bank van Singapore aan tokenisatieproject
De Rwandese centrale bank gaat door met hun ambitieuze CBDC-retailproject
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?